Izložbeni vrt Ogulin
Izložbeni vrt Ogulin

Štirje razlogi za obisk razstavnega vrta Semmelrock

Načrtujete ureditev svoje okolice ali celotnega doma? Obiščite razstavni vrt Semmelrock. Predstavljamo vam štiri razloge, zakaj je obisk našega vrta pametna zamisel:

1. Navdihnili vas bodo različni modeli tlakovcev

Neredko obiskovalci v našem lepem vrtu dobijo povsem nove ideje za ureditev svoje okolice. Zakaj jih ne bi dobili tudi sami?

Beton je eden najpogosteje uporabljenih materialov na svetu. Dejstvo niti ne preseneča, če upoštevamo številne možnosti uporabe in oblikovanja tega genialnega materiala. S pomočjo sodobnih tehnologij lahko betonski elementi in ostali betonski izdelki Semmelrock (plošče, zidovi, ograje, cvetniki ...) izjemno zvesto oponašajo videz skoraj vsakega materiala. Kar oglejte si program Semmelrock Wetcast in njegovo interpretacijo pravega kamna. Obiskovalcem so še posebej zanimive tudi plošče Logschwele, na katere številni potrkajo, da bi se prepričali o presenetljivem dejstvu – da ne gre za les, temveč beton.

Izdelki Semmelrock so trajnostni. Pozitivno delujejo na mikropodnebje in omogočajo naravno odvajanje. Poleg tega so proizvedeni iz naravnega materiala in obnovljivih virov energije. 

2. Spoznajte izdelke Wienerberger za svoj dom

Semmelrock je del skupine Wienerberger, kar pomeni, da lahko pri nas vse za svoj dom najdete pod isto streho. V samem vrtu boste našli inovativno opeko Porotherm in določene modele vrhunskega bobrovca Tondach. Če šele začenjate z gradnjo, lahko v razstavnem vrtu Semmelrock najdete obilico navdiha za svoj dom – vse od tal do strehe.

3. Odkrijte več o možnostih uporabe izdelkov Semmelrock

Seveda videz tlakovca ni edino merilo izbire. Kupci se za naše izdelke odločijo zaradi zagotovila trajnosti in kakovosti. Kako se tudi ne bi? Projekta ureditve vrta se ne lotimo vsak dan, naše dvorišče pa je vsakodnevno močno obremenjeno. Pričakujemo, da bo naš vrt vedno videti lepo ne glede na to, koliko vozil se prepelje po naših dovozih ali koliko gostov imamo vsako sezono na terasi. Da bi bili rezultati naložbe v okolico vrhunski, je treba vedeti, katere materiale uporabiti glede na naše želje in življenjski slog. Navedene informacije je najboljše izvedeti prve roke – v našem razstavnem vrtu. Dotaknite se naših izdelkov, prepričajte se, ali ustrezajo vašim željam, in od naših zaposlenih izvedite, kateri modeli tlakovca so najboljša izbira za vas.

4. Dogovorite se za CAD-načrt svoje okolice

Če nas obiščete na delovni dan med 8. in 16. uro, se vam bodo v vrtu pridružili zaposleni iz oddelka za CAT-načrtovanje. To pomeni, da boste vse informacije prejeli od naših strokovnjakov za ureditev zunanjih prostorov, ki imajo izdelke Semmelrock v malem prstu. Je lahko še boljše? Seveda je lahko. Pri nakupu izdelkov Semmelrock vam podarimo CAD-načrt vaše površine z izbrano shemo polaganja tlakovca. Prejeli boste tloris svoje površine in enostavno barvno vizualizacijo z okvirno potrebno količino želenega tlakovca. Na podlagi svojega CAD-načrta si lahko zelo živo predstavljate svojo površino in lažje izberete vrsto tlakovca, hkrati pa vam bo načrt v pomoč pri polaganju tlakovca. Podrobnosti lahko vedno preverite prek e-naslova: cad@semmelrock.com.

Prijava na newsletter

Se vidimo v razstavnem vrtu Semmelrock!

Vrt je odprt za obiskovalce 24 ur na dan 7 dni v tednu, vendar lahko dobite strokovne nasvete o delovnih dneh od 8.00 do 16.00 in soboto (od maja do oktobra) od 10.00 do 18.00.