Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall
Woman surrounded by colorful cushions and blankets on rooftop terrace flipping through photo album in front of brick wall
Woman lying on bed in front of brick-built fireplace reading a book

Inspirirajte se

Naročite brezplačni izvod Architectuma, Brickbooka ali Wienerberger Magazina in se inspirirajte!

Architectum

Kot vodilni proizvajalec opeke, strešnikov in fasadne opeke želimo pokazati, kako je lahko arhitektura, v kateri je uporabljena opeka še kako estetska, privlačna, vznemirljiva, moderna in inovativna. 

Brickbook

Knjiga, poleg esejev priznanih arhitektov in strokovnjakov, vključuje tudi mednarodne arhitekturne novinarje, ki svoje delo predstavljajo z obsežnimi besedili, fascinantnimi fotografijami in informacijskimi projekti. 

Wienerberger Magazin

Izšla je nova številka Wienerberger magazina, kjer je na 66 straneh predstavljena moderna in inspirativna arhitektura, pa tudi nasveti pri gradnji doma in uporabi gline v vsakdanjem življenju. 

Brick Award

Brick Award

Brick Award je mednarodno priznana nagrada in predstavlja neobičajno arhitekturo iz opeke. Neobičajne in inspirativne objekte lahko prijavijo arhitekti, kritiki ali novinarji arhitekture. Za nagrado Brick Award 2020 so prijave že zaprte. 

Architects working in their office

Prijava na novice

Naše novice prinašajo najpomembnejše informacije iz podjetja Wienerberger. Preprosto se prijavite in vse informacije boste prejemali direktno na vaš elektronski naslov.