Kontakt

Kontaktirajte nas, saj smo tukaj zaradi vas. Pošljite nam svoje popraševanje o naših proizvodih in storitvah.  Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Hvala za zaupanje! 

Lokacije

Seznanite se z lokacijo sedeža našega podjetja in naših proizvodnih enot. 

Prodajna področja

Za vse informacije povezane z naročilom in cenami Wienerberger proizvodov kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnično svetovanje

Naš cilj je najboljša optimalna podpora končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem. Zato poskrbi naša projektno tehnična ekipa.

Kontaktni obrazec

Pošljite nam svoje povpraševanje z izpolnitivjo tega preprostega obrazca. 

Veliko uporabnih ter koristnih informacij in odgovorov boste našli na naši spletni strani.

  • Tehnične informacije, navodila za gradnjo, prednosti celovitih sistemskih rešitev
  • Priporočila in nasvete kako izbrati idealno zidno opeko, strešnike ali fasadno opeko ter betonske tlakovce za ureditev vaše hiše in okolice

Nasvet: Kliknite na lupo zgoraj desno in vnesite iskane ključne besede svojega vprašanja, kot je naziv proizvoda. Pritisnite enter in preglejte prikazan izbor in rezultate iskanja. 

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete klikom na povezavo za preklic prejemanja novic ali s sporočilom na elektronsko pošto office.si@wienerberger.com. To ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem vašega soglasja. Za vse podrobnosti v zvezi s hrambo, obdelavo in brisanjem podatkov ter vašimi pravicami za uporabo vaših osebnih podatkov, prosimo, preberite naš Pravilnik o zasebnosti.