Semmelrock GardenVisions

GardenVisions mobilna aplikacija

 

Z aplikacijo Semmelrock GardenVisions oblikujte svojo teraso, dovoz ali vrt

Želite preoblikovati svoj dovoz, dvorišče ali teraso, vendar niste prepričani o izgledu ter tipu izdellkov, ki bi bil najprimernejši za vas? Semmelrock GardenVisions aplikacija vam omogoča vizualizacijo vašega dvorišča z vašo želeno zasnovo tlakovanja. Enostavno fotografirajte in s konicami prstov označite območje, ki ga želite tlakovati. Izbirate lahko med več kot 100 realističnimi barvami, teksturami in stili tlakovcev ter preferirano barvo fugirnega peska. Z orodji v aplikaciji preprosto prilagodite površino v želeno perspektivo. Končano vizualizacijo lahko shranite in delite z drugimi ali jo pošljete neposredno Semmelrocku za nadaljnje korake do realizacije vaše ideje.

 

Vizualizirajte svojo popolno teraso ali dovoz

Aplikacijo GardenVisions lahko uporabljate tako na pametnem telefonu kot tabličnem računalniku, pri ležečem in pokončnem zasuku mobilne naprave.

Photo app Garden Visions

Poiščite najboljšo rešitev za svoj projekt

Primerjajte različne rešitve izdelkov za tlakovane površine vašega dvorišča.

Semmelrock GardenVisions 01

Kaj nas dela edinstvene

  • Brezplačen prenos: Aplikacija GardenVisions je na voljo v trgovini App Store in Google Play.
  • Pametni telefon in tablični računalnik: Gardenvisions lahko uporabljate tako na pametnem telefonu kot tabličnem računalniku, pri vodoravni in pokončni postavitvi mobilne naprave.
  • Hitro in enostavno: Enostavno oblikovanje s konicami prstov – tako vsak lahko postane krajinski oblikovalec.
  • Moj dom, moj projekt: Vizualizirajte si, kako bo izdelek po vaši izbiri, izgledal umeščen na vašem dvorišču.
  • Vodenje po aplikaciji: Integrirani vodniki vas enostavno vodijo skozi samo aplikacijo, tako da ni potrebe po ogledu zapletenih uporabniških priročnikov.
  • Odločite se pravilno! Terasa ali dovoz? Poiščite najprimernejši izdelek za svoj projekt glede na tip izdelka in nosilno kapaciteto.
  • Prilagodite izgled tlakovanega območja: Izberite ustrezno barvo fugirnega materiala za usklajen izgled.
  • Primerjajte različne vizualizacije: Ustvarite različne albume in primerjajte različne rešitve izdelkov.
  • Uresničite idejo: Z enim klikom nam pošljite svojo vizualizacijo in skupaj bomo izvedli nadaljnje korake za uresničitev vašega projekta.

Prenesite aplikacijo GardenVisions

Aplikacija je združljiva z mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki ter je na voljo za brezplačen prenos v App Store in Google Play. Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte na gardenvisionsapp.si@semmelrock.com.

QR kod App Store
QR kod Google play
GardenVisions aplikácia
GardenVisions aplikácia
© Semmelrock