Pogoji uporabe

Napotki za uporabo

Spletna stran Wienerberger d.o.o. je ustvarjena z namenom, da vas informira o samem podjetju Wienerberger ter njegovih produktih in storitvah.

Podatki, s katerimi vas želimo informirati o podjetju Wienerberger d.o.o., sklicujoč se na zakon o e-poslovanju, so vam na volju pod povezavo »Impressum«.

Varovanje podatkov jemljemo zelo resno. Več o tem si lahko preberete pod povezavo »Pravila zasebnosti«.

Wienerberger vam ponuja možnost, da naročite informacijski material, kot je na primer Letno poročilo, kar preko naše spletne strani.

Zanesljivost podatkov

Vsi podatki na naši spletni strani so skrbno izbrani, vendar vam zanje v popolnosti ne moremo jamčiti. Wienerberger d.o.o. zlasti in izrecno ne prevzema nobene odgovornosti glede napačnih predstav, ki bi jih lahko povzročili članki oz. podatki na naši strani.


Wienerberger d.o.o. bo skušal zagotoviti, da bo stran zmeraj na voljo, vendar uporabniki nimajo pravice terjati tega. Wienerberger d.o.o. si pridržuje pravico, da omeji oziroma ukine dostopnost in možnost uporabe spletne strani po lastni presoji. Wienerberger d.o.o. ne more biti kazensko odgovoren za škodo, ki bi bila povzročena v času omejene uporabe oziroma nedostopnosti naše strani.

Avtorske pravice

Vsa vsebina spletne strani Wienerberger d.o.o. (teksti, slike, animacije, itd.) je zaščitena po zakonu in ne sme biti uporabljena ali kopirana brez izrecne pisne privolitve s strani Wienerberger d.o.o..

Izvensodno reševanje sporov med ponudniki in potrošniki

V mesecu oktobru 2015 je bil sprejet Zakon o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur. list RS št. 81/2015) , ki je bil uveljavljen s  14.11.2015. V predhodnih določbah – 43. člen pa je rok za uveljavitev splošnih pogojev poslovanja za ponudnike – 6 mesecev , tako da bo tudi tu začel veljati s 14.5.2016. Zakon  ureja izvensodno reševanje sporov med ponudnikom in potrošnikom .
 
Na podlagi in v skladu s 3. odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov  (Ur. List RS št. 81/2015) izjavljamo in obveščamo potrošnike,  da ne priznavamo nobenega izvajalca kot pristojnega za reševanje potrošniških sporov.