Tondach prezračevane fasade

Brezčasna moderna fasada z nepogrešljivim značajem gline kot naravnega materiala. Zaljubite se v videz, ljubite kakovost!

  • Naravno in zdravo stanovanje
  • Popolna svoboda pri oblikovanju
  • Sodoben dizajn in ravne linije
  • Izjemne toplotne lastnosti
  • Optimalna klima v notranjosti
  • Celovite sistemske rešitve
Prezračena fasada je fasadni sistem, v katerem je med toplotno izolacijo in končno fasadno plastjo prostor za zrak in prezračevanje.

Na ta način se doseže kroženje zraka v fasadnem sistemu , ki omogoča hitrejše sušenje vlage v stavbi, preprečuje pregrevanje notranjosti poleti in hitro hlajenje pozimi. 

Del prezračevalnega fasadnega sistema Wienerberger so strešniki Tondach, modernih ravnih linij.  Poleg tega, da so gospodarni in enostavno prilagodljivi, so ti strešniki  primerni  tudi za montažo na fasadne površine. Dodatna obstojnost barve je zagotovljena z različno obdelavo zgornje površine strešnika.

INOVATIVNA, MODERNA ARHITEKTURA

Z inovativnimi rešitvami, sodobnimi linijami in formati, ti strešniki ne le  da sledijo trendom, ampak jih tudi postavljajo . Ravne črte, oblikovane , skupaj s obliko, ki zagotavlja hitro in enostavno vgradnjo, so odgovor na najmodernejše zahteve sodobne arhitekture . Minimalističen videz kritine odpira prostor za ustvarjalnost vsakega od nas, le prepustiti se moramo domišljiji in navdihu!

 

e4 house Kamnik in Slovenia

Prenesite podrobnosti AutoCAD detajlov

Prenesite brezplačne podrobnosti AutoCAD detajlov za oblikovanje vaše prezračevane fasade.

VARNOST IN ZAŠČITA 

Celovite sistemske rešitve ponujajo odgovor na največje, a tudi na najmanjše arhitekturne in gradbene zahteve. Vgradnja sistemske opreme Wienerberger omogoča največjo funkcionalnost in zaščito vašega doma ter močno podaljša njegovo življenjsko dobo . Celotne sistemske rešitve zagotavljajo tehnično pravilno postavljeno konstrukcijo, zahtevano nosilno zmogljivost, odpornost in izolacijo, zadostno prezračevanje in popolno zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi in ​​nesrečami. 

 

Nosilna konstrukcija Wienerberger prezračevanih fasad je Porotherm IZO Profi opeka

Opeka namenjena gradnji energetsko učinkovitih objektov

Stabilna ovojnica Porotherm IZO Profi opeke  polnjena s kameno volno, ima odlične lastnosti toplotne izolacije, ni gorljiva, je odporna na staranje, ne vpija vode in je paropropustna.

Odzivnost ogrevanja  opeke Porotherm IZO Profi je veliko hitrejša od drugih gradbenih sistemov, kar prinaša prihranke energije in nižje stroške. Opečne stene Porotherm IZO Profi so edinstvene po tem, da nudijo visoko toplotno izolacijo z enako visokimi lastnostmi akumulacije toplote na način, da ohranjajo visoko temperaturo in jo vračajo šele, ko zunanja temperatura pade. Zato ostane prostorska klima skozi vse leto uravnotežena - pozimi se stene počasi ohlajajo, poleti pa se počasi segrejejo. Noben drug gradbeni material nima takšnih lastnosti!

Parents watching children playing with miniature bricks and plastic building blocks

NARAVNO IN ZDRAVO

Naši proizvodi ne vsebujejo škodljivih snovi, ki bi ogrožale zdravje

A

Naravna in zdrava stanovanja

Izdelki Wienerberger zagotavljajo optimalno vlažnost v prostoru in s tem zagotavljajo zdravo okolje za nas in naše otroke . Neodvisni testi Inštituta za gradbeno biologijo v Rosenheimu in Inštituta Sentinel-Haus v Freiburgu so dokazali, da izdelki Porotherm ne vsebujejo škodljivih snovi in ​​da ne pride do izhlapevanja, ki bi lahko ogrozilo zdravje .

Razmerje med kakovostjo in življenjsko dobo izdelka ter njegovim vplivom na okolje med izkopom surovine, proizvodnjo, prevozom, vgradnjo, uporabo in odstranjevanjem je zelo pomembno. Izdelki iz opeke Porotherm so sestavni del koncepta trajnostne proizvodnje , ki v okviru zdravega in varnega doma pomeni uporabo naravne in dolgotrajne gline , drugih recikliranih materialov ter izogibanje nevarnim in nezdravim snovem.

Samo najboljše je dovolj dobro za naše otroke!

Man holding tablet

Povežemo se skozi digitalni svet!

Prijavite se za prejemanje naših novic, ki prinašajo najpomembnejše informacije iz sveta Wienerberger.