Streha

  • Popolna simbioza dizajna in funkcionalnosti
  • Vrhunska varnost in zaščita
  • Širok spekter obstojnih barv
  • Hitra in enostavna gradnja
  • Celostne sistemske rešitve
  • 33 let garancije

Streha, kot najbolj izpostavljen in zaščitni element stavbe, mnogim predstavlja občutek varnosti in šarma. Kakšna bi vaša streha morala biti? Moderna ali retro? Kontinentalna ali mediteranska?

Tondach glineni strešniki so izdelki vrhunske kakovosti, ki so narejeni izključno iz naravnih materialov in so optimalna rešitev za vse vrste streh. Strešniki Tondach so enako impresivni pri prenovi tradicionalnih stavb kot tudi pri uresničevanju drznih konceptov moderne arhitektureKakovost celotne sistemske rešitve prispeva k stabilnosti in varnosti celotne strehe.

Zelo širok spekter obstojnih barv strešnikov Tondach dobimo z naravnim postopkom engobiranja in glaziranja, kar vam omogoča popolno ustvarjalno svobodo.

Kar prepustite se domišljiji in navdihu!

MODERN line

Z inovativnimi rešitvami, modernimi linijami in formati ti strešniki ne le, da sledijo trendom, temveč jih postavljajo. 

 

Poglej več

RETRO line

Brezčasni strešniki, ki izžarevajo enostavno in nevsiljivo lepoto. Rek, da je lepota minljiva, ne velja za strešnike RETRO – njihova lepota traja že več stoletij!

Poglej več

MEDITERRANEAN line

Poseben valovit videz strešnikov daje strehi sredozemsko eleganco. Ta tip strešnikov zadovolji preproste, a tehnično zahtevne strehe, pri tem pa združuje temperamentni južnjaški dizajn in funkcionalnost.

Poglej več

CONTINENTAL line

Strešniki, ki so najprimernejši za celinske klimatske razmere. Pisana struktura površine strešnika daje strehi klasičen, a vendar eleganten videz.

Poglej več

Tondach streha

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebenga gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho ali fasado. S samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna materiala.

Tondach strešna okna

K obstoječemu asortimanu strešnih sistemov in opreme, smo se odločili dodati strešna okna, ki se dovršeno vklopijo v dizajn vaše strehe. Zanesljiva, enostavna, vrhunskega dizajna in kakovosti - Tondach strešna okna. 

Referenčni objekti

Preglejte vse referenčne objekte.

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnično svetovanje

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa.

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih.