Wienerberger blog

DOBRODOŠLI NA WIENERBERGER BLOG 👋

Prepustite se domišljiji in uživajte ob pregledu referenčnih objektov. Poiščite navdih za svoj sanjski dom. Raziščite kaj pomeni energetsko učinkovita gradnja in se seznanite, zakaj je glina tako želen material v svetu gradbenih materialov. 

Zid

Naša opeka je sinonim za moderne in ekološke rešitve, s katero gradite energetsko učinkovit in trajno varen dom!

Streha

Vas zanima kaj loči Tondach streho od drugih in zakaj je tako posebna? V blogih se seznanite z glavnimi prednostmi in referenčnimi projekti!

Ureditev okolice

Preživaljanje časa na svežem zraku in zunanjih površinah našem življenju predstavlja dodano vrednost. Za to je potrebna urejena okolica. Spoznajte kako ustvarite vaš mali raj!

Kaj morate vedeti o glini?

Zakaj je glina najbolj želeni material za gradnjo?

Prednosti je veliko – od dejstva, da izpolnjuje vse ekološke in biološke zahteve, da je najbolj zdrav material za gradnjo, ima odlične toplotne in zvočne izolacijske značilnosti, da zagotavlja zdrav dom z udobno klimo, do tega, da se prilagodi vsakemu okusu in potrebi.

Učenje, iskanje, izbira!

Naučite se na kaj morate biti pozorni ob izbiri gradbenega materiala. Poiščite izdelke, ki zadovoljujejo potrebe in kriterije vašega sanjskega doma, istočasno pa izboljšajo kakovost življenja.  Izberite Wienerberger izdelke, saj se z njimi prihodnost gradi premišljeno!

Prijava na novice - Wienerberger

Prijavite se na Newsletter

Novice prinašajo najpomembnejše informacije iz skupine Wienerberger. Prijavite se na novice in obveščeni boste o naših novih izdelkih, spremembah in prihajajočih dogodkih.