Naročite brezplačni izračun materiala

Za vaš objekt brezplačno izračunamo potrebno količino materiala, tako za zidni program Porotherm kot strešni program Tondach. Izpolnite navedeni obrazec, da vas bomo lahko poklicali in se z vami pogovorili o vseh vprašanjih povezanih z gradnjo.

Za nas strokovno svetovanje strani predstavlja pomemben element poslovanja, za kar imamo za to strokovno tehnično usposobljeno ekipo.

V kolikor načrtujete projektiranje in gradnjo s Porotherm sistemom (Porotherm nosilni in pregradne opeke, Porotherm opeko za strop in preklade) vam z veseljem svetujemo. Izkoristite našo ponudbo in dodatne storitve za investitorje, projektante in izvajalce.

Na storitve so brezplačne

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete klikom na povezavo za preklic prejemanja novic ali s sporočilom na elektronsko pošto office.si@wienerberger.com. To ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem vašega soglasja. Za vse podrobnosti v zvezi s hrambo, obdelavo in brisanjem podatkov ter vašimi pravicami za uporabo vaših osebnih podatkov, prosimo, preberite naš Pravilnik o zasebnosti.