Tondach garancija 33 let

Enostavno do Tondach garancije

Naj Wienerberger postane vaš zanesljiv partner za prihodnjih 33 let! Z uporabo celovitega strešnega sistema in vgradnjo: Tondach strešnikov, sistemsko opremo in Tondach strešnih oken, ustvarimo dolgoročno varen dom in trajno streho.  

Glede strehe je vedno potrebno razmišljati dolgoročno, ne glede na to ali gradimo novo streho, ali prenavljamo že obstoječo. Poleg celotne podobe strehe, oblike in barve strešnikov, je najbolj pomembno, da je streha funkcionalna in varna. Za stabilnost in funkcionalnost strehe, poskrbite z vgradnjo originalne Tondach strešne sistemske opreme. Streha zgrajena na tak način bo varna mnogo let, to je potrjeno tudi s Tondach garancijo na strešnike in keramično strešno opremo, ki jo skupina Wienerberger priznava kar 33 let! Z garancijo Wienerberger, se podjetje tudi pisno obveže postati vaš zanesljivi partner za prihodnjih 33 let. 

Da, dobro ste prebrali!

33 let Tondach garancije na vrhunske Tondach strešnike!

Čeprav je zakonsko predpisan rok za garancijo na takšne vrste izdelkov mnogo krajši, Tondach v potrditev kakovosti izdelkov in sistema, izdaja garancijo za 33 let.

S Tondach garancijo, boste v svojem toplem domu, zagotovo spali mirno in z varno streho nad glavo. Slednje potrjujejo tudi izkušnje strank in več kot 200 let uspešno poslovanje skupine Wienerberger.

Če pride v roku 33 let od dneva nakupa do določene težave, nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova office.si@wienerberger.com. Na kratko opišite svojo težavo ali pa se preprosto obrnite na naše vodje prodajnega območja. Zagotovite si, da vas bomo kontaktirali čim prej in, s tem, čimprejšnjo rešitev težav.

Zatražite izračun potrebnog materijala

Naročite izračun potrebnega materiala

S samo nekaj kliki do izračuna potrebnega materiala za vaš objekt.

Potrebujete izračun materiala?

Preprosti kalkulatorji za vse vrste streh

Izberite želeno strešno okno in izračunajte potrebno količino strešnikov ter strešne sistemske opreme.

Več

Izberite popolne strešnike za vaš dom

Pestra paleta barv

Sodobni arhitekturni trendi ustvarjajo različne palete barv in oblik glinenih strešnikov. Tondach glineni strešniki se ne barvajo z umetnimi barvili, temveč svoj popolnoma naraven izgled, pridobivajo z naravnima postopkoma engobiranja in glaziranja.

10 razlogov za Tondach

Prepričajte se, da je Tondach pravi izbor!

Tondach glineni strešniki so naravni izdelki brez kemijskih dodatkov. Ponujajo številne možnosti oblik in barv za vse vrste streh. Poleg celovitih strešnih sistemskih rešitev, Tondach zagotavlja varnost in energetsko učinkovitost, ki je skladna z vedno večjimi energetskimi zahtevami. 

Zakaj vgraditi Tondach strešno sistemsko opremo?

Zagotovite dolgotrajnost vaše strehe!

Da bi omogočili maksimalno zaščito vašega doma, je potrebno vgraditi originalno Tondach sistemsko opremo. Slednja je popolnoma kompatibilna s Tondach strešniki in skupaj tvorita celovit ter optimalen strešni sistem, ki vaš dom ščiti pred vsakim vremenom.

Roof tile - Venera
© Wienerberger d.o.o

Wienerberger in Semmelrock

Ali veste, da lahko vse potrebno za gradnjo ali prenovo vašega doma in okolice, najdete pod isto streho?

Informacije in storitve

Prodajna področja

Za vse informacije v zvezi s prodajo in cenami  Wienerberger izdelkov, kontaktirajte vodje prodajnih področij.

Tehnična podpora

S ciljem optimalne tehnične podopore končnim strankam, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, smo oblikovali tehnično službo na terenu. 

Prijava na Newsletter

Naš newsletter vsebuje novosti in akcije Wienerberger ponudbe. Registrirajte se  ter prejmite vse aktualne informacije in novosti na vaš e naslov.