Porotherm, Tondach in Semmelrock izdelki

Proizvodi v Wienerberger asortimanu

Gradite nov objekt? 🏡
Raziščite našo ponudbo izdelkov, kjer boste našli vse rešitve za dom; od sten, strehe, strešnih oken do izdelkov, ki bodo naredili vaš vrt najlepši v soseski!

Hidroizolacija ravnih streh

Wienerberger Leadax Roov - nova, inovativna in trajnostna hidroizolacijska folija, ki postavlja nove standarde! Poleg tega, da je ekološko trajnostna rešitev, saj je izdelana iz 100% recikliranih materialov, je Wienerberger Leadax Roov folija z izjemnimi zmogljivostmi za učinkovito vgradnjo in hidroizolacijo ravne strehe.

Tondach strešni sistemi

Da klasika ne gre nikoli iz mode, potrjuje stoletna tradicija uporabe Tondach kritine, ki skozi več generacij navdušuje dužine po vsem svetu.

Tondach strešna okna

Tondach ponuja celovite strešne rešitve! Poiščite vse za kakovostno streho na enem mestu in izberite Tondach strešna okna, ki bodo v vaš dom vnesla poseben sijaj. 

Porotherm zidni sistemi

Porotherm glinena opeka je energetska, učinkovita, moderna in ekološka rešitev. Trajnost, zdrava klima in varnost vašega doma so zagotovljeni.

Oblikovanje zunanjih prostorov

Semmelrock s svojimi inovativnimi izdelki in modernimi tehnikami proizvodnje, postavlja nove standarde v oblikovanju zunanjih prostorov in površin.

Terca fasadni sistemi

Fasadna opeka Terca ponuja izjemno ustvarjalno svobodo pri oblikovanju, poleg brezčasne fasade pa zagotavlja tudi zaščito objekta pred vremenskimi vplivi.

Kontaktirajte nas - Wienerberger kontakti

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnična podpora

Lahko vam pomagamo pri uresničitvi vaših želja! 

  • Brezplačno svetovanje o izboru primernega materiala 
  • Brezplačno svetovanje o vgradnji naših materialov 
  • Brezplačna inštruktaža na terenu (na zahtevo)
  • Brezplačni izračun potrebnih količin za vaš projekt 

Kontaktirajte nas direktno: