Voucher za 25€ popusta, Tondach strešna okna

Zahtevajte ponudbo za Tondach strešna okna in pridobite voucher za 25€ popusta!

Vas zanima nakup Tondach strešnih oken?
Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali glede vašega povpraševanja.

V kolikor ponudbo za Tondach strešna okna že imate in bi samo želeli pridobiti dodatni popust za nakup, lahko to označite v spodnjem obrazcu. Po oddaji obrazca boste na elektronski naslov, ki ga boste vnesli ob prijavi, prejeli novo sporočilo s katerim si lahko generirate svoj voucher. ❗  Prosimo, preverite vse e-poštne predale, vključno z nezaželeno in vsiljeno pošto.

En voucher velja za nakup enega Tondach strešnega okna. Obrazec lahko izpolnite večkrat in tako pridobite več voucherjev.

Akcija traja do 31.10.2023.

 

Za nas strokovno svetovanje predstavlja pomemben element poslovanja, za kar imamo strokovno in tehnično usposobljeno ekipo.

V kolikor načrtujete projektiranje in vgradnjo Tondach stešnih oken, vam z veseljem svetujemo. Izkoristite našo ponudbo in dodatne storitve za investitorje, projektante in izvajalce.

Naše storitve so brezplačne.

Pridobite ponudbo za Tondach strešna okna

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete klikom na povezavo za preklic prejemanja novic ali s sporočilom na elektronsko pošto office.si@wienerberger.com. To ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem vašega soglasja. Za vse podrobnosti v zvezi s hrambo, obdelavo in brisanjem podatkov ter vašimi pravicami za uporabo vaših osebnih podatkov, prosimo, preberite naš Pravilnik o zasebnosti.

Porotherm zidni ali Tondach strešni sistemi

V kolikor pa načrtujete tudi gradnjo s Porotherm zidnimi sistemi ali Tondach strešnimi sistemi ter želite svetovanje in brezplačni izračun materiala, nas enostavno kontaktirajte preko teh obrazcev.

Lifestyle image

Za več informacij nas kontaktirajte