Logo Semmelrock
  • Obsežen asortiman izdelkov za zasebne in javne projekte
  • Moderen dizajn in skupine izdelkov
  • Trajnost in enostavno vzdrževanje
  • Pripadajoči dodatni asortiman izdelkov

Semmelrock

Kot oblikovalec zunanjih bivanjskih prostorov in površin vemo, kako vam lahko pomagamo pri projektih urejanja okolice vašega doma ali javnih površin.

Ne glede na to, ali načrtujete popolnoma novi projekt ali renovacijo, naš asortiman izdelkov vsebuje izdelke za terase, vrtove, poti, trge, dovoze, pešpoti in parkirišča. Odkrijte številne ideje in rešitve z betonskimi tlakovci, ploščami, zidovi, robniki, cvetličnicami in ostalimi elementi. Semmelrockov obsežen asortiman izdelkov in storitev vam omogoča veliko svobode pri oblikovanju in snovanju popolnega stila vaših zunanjih prostorov za druženje ter širše okolice.   

Tukaj si lahko ogledate vse naše izdelke. S pomočjo filtra lahko zožite iskanje, filtre pa lahko med seboj tudi združite. 

Poglejte izdelke »

Najlažji način izbire želenega modela tlakovca, je skozi pregled dovršenih referenčnih projektov. Poglejte kako izgledajo Semmelrock tlakovci in plošče na zunanjih površinah različnih oblik in velikosti.

Več »

Navdušite se nad našimi izdelki in sistemskimi rešitvami ter obiščite naš vzorčni vrt, ki se nahaja nedaleč stran od meje, v Ogulinu na Hrvaškem. 

Več »

Izrišemo vaše sanje! Naša projektna ekipa vam bo pomagala realizirati vaše ideje.

Več »

Vrtne ideje 2021

Kreativne ideje, edinstvene kombinacije in nasveti za snovanje vašega sanjskega vrta!

Prelistajte katalog!

Površina številnih betonskih kamnov iz našega programa se oplemeniti, tako da se gotovi kamni naknadno obdelajo v ločenih delovnih postopkih. Poglejte kakšen je rezultat.

Več »

Raziskovanje in razvoj novih izdelkov so odraz naše filozofije poslovanja.

Več »

Tukaj lahko prevzamete naše aktualne kataloge in tehnične liste. 

Več »

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Newsletter vas obvešča o najpomembnejših informacijah iz skupine Wienerberger. Prijavite se in sledite spremembam, novostim in navdihu.