Hiša Harmonika, Kostanjevica na Krki
e4 hiša

Tondach linije izdelkov

  • Popolna simbioza dizajna in funkcionalnosti
  • Vrhunska varnost in zaščita
  • Širok spekter obstojnih barv
  • Hitra in enostavna gradnja
  • Celostne sistemske rešitve
  • 33 let garancije

Streha, kot najbolj izpostavljen in zaščitni element stavbe, mnogim predstavlja občutek varnosti in šarma. Kakšna bi vaša streha morala biti? Moderna ali retro? Kontinentalna ali mediteranska?

Tondach glineni strešniki so izdelki vrhunske kakovosti, ki so narejeni izključno iz naravnih materialov in so optimalna rešitev za vse vrste streh. Strešniki Tondach so enako impresivni pri prenovi tradicionalnih stavb kot tudi pri uresničevanju drznih konceptov moderne arhitekture. Kakovost celotne sistemske rešitve prispeva k stabilnosti in varnosti celotne strehe.

Zelo širok spekter obstojnih barv strešnikov Tondach dobimo z naravnim postopkom engobiranja in glaziranja, kar vam omogoča popolno ustvarjalno svobodo.

Kar prepustite se domišljiji in navdihu!

Modern line - ravni strešniki

Z inovativnimi rešitvami, modernimi linijami in formati ti strešniki ne le, da sledijo trendom, temveč jih postavljajo.

NOVI Planoton 10 - moderen strešnik, dobro poznana kvaliteta

Z izborom Planoton 10 strešnika, boste svojemu domu dodali prefinjen videz, ki soustvarja novi trend v pokrivanju streh. Planoton 10 odlikuje velik format, ravne in elegantne linije, preprosta montaža in hitro izvedba streha. Zaradi svojih dimenzij, oblik in barv je strešnik idealen za moderno arhitekturo. 

Poglej več

Novi
Planoton 30 (Plan 30) / Bobrovec ravno rezan - moderna različica tradicionalnega strešnika

Idealen strešnik za moderno arhitekturo. Različno oplemenitenje zgornje površine kritine zagotavlja obstojnost barv in trajno kakovostno streho, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Poglej več

Planoton 18 (Plan 18) – strešnik z modernim minimalističnim dizajnom

Minimalistični videz te kritine se kaže v enostavnih linijah, ki ga prekrivajo a obenem odpirajo prostor ustvarjalnosti vsakogar izmed vas. Kar prepustite se domišljiji in navdihu!

Poglej več

Contiton 9 (Saturn) - velikoformatni strešnik za kakovostno streho

Contiton 9 (Saturn) je velikoformatn strešnik iz moderne linije strešnikov, ki zadovolji najnovejše zahteve moderne arhitekture. S svojo enostavno obliko se odlično sklada z modernimi, pravokotnimi strukturami.

Poglej več

Planoton 14 (Figaro Deluxe) - moderni strešnik ravnih linij

Planoton 14 (Figaro Deluxe) je moderni strešnik, ravnih linij in je estetsko dovršen. Skozi številne barvne možnosti odraža eleganco.

Poglej več

Mediterranean line - valoviti strešnik

Poseben valovit videz strešnikov daje strehi sredozemsko eleganco.
Ta tip strešnikov zadovolji preproste, a tehnično zahtevne strehe, pri tem pa združuje temperamenten dizajn in funkcionalnost.

Veneton 11 (Venera) - moderna različica mediteranskega strešnika

Mediteranska lepotica za eleganco na strehi. Veneton 11 (Venera) je velikoformatni strešnik, s svojim videzom pa spominja na korec. Visoka kakovost in poseben oblik Venetona 11 zadovoljita tudi najzahtevnejše kupce.

Poglej več

Veneton 14 (Mediteran Plus) - mediteranski dizajn in funkcionalnost

Poseben videz strešnikov Veneton 14 (Mediteran Plus) daje strehi mediteransko eleganco. Strešnik s svojimi globokimi utori zagotavlja vodotesnost tudi pri zelo nizkem naklonu strehe.

Poglej več

Retro line - tradicionalni strešniki

Idealen strešnik tako za tradicionalno kot tudi za moderno arhitekturo.
Rek, da je lepota minljiva, ne velja za strešnike RETRO – njihova lepota traja že več stoletij!

Bobrovec - Diskretni šarm modernega klasika

Strešnik Bobrovec izžareva preprosto in nevsiljivo romantično lepoto, ki ustreza številnim zgodovinskim stavbam, mat ali sijoča izvedba pa sta idealni za moderno arhitekturo.

Poglej več

Continental line - klasični strešniki

Strešniki, ki so najprimernejši za celinske klimatske razmere.
Njihova lepota privlači investitorje, tehnične lastnosti pa izvajalce.

Traditon 9 (Jupiter) - velikoformatni strešnik za vsako streho

Strešnik Traditon 9 (Jupiter) je odličen za uporabo na tradicionalnih in modernih gradnjah. Pisana struktura površine strešnika daje strehi klasičen, a vendar eleganten videz.

Poglej več

Naročite izračun gradbenega materiala

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebenga gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho ali fasado. S samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna materiala.

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnično svetovanje

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa.

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih. 

Povezane vsebine