Wienerbergerjeva mednarodna revija architectum
Vino Gross v Wienerbergerjevi architectum reviji

Navdihujoča revija architectum

Kot vodilni proizvajalec zidne opeke, strešnikov in fasadne opeke želimo pokazati, da je lahko arhitektura, v kateri je uporabljena opeka še kako estetska, privlačna, vznemirljiva, moderna in inovativna. 

Arhitektura v skladu z naravo

 

Kljub njenim estetskim, funkcionalnim in ekološkim lastnostim je opeka kot gradbeni material, še vedno podcenjena.

To zmotno prepričanje želimo spremeniti. 

architectum – mednarodna revija opečne arhitekture – odpira svet, poln navdiha in inovativnega oblikovanja. Namen revije je združiti trajnost z individualnostjo in estetiko ter izboljšanje kakovosti življenja ljudi z ekološkimi in trajnostnimi rešitvami.

 architectum arhitektom ponuja točno tisto, kar potrebujejo: nenavadne in ustvarjalne ideje, združene s smiselno zasnovanimi rešitvami.

Notranje strani architectuma št. 37 - wienerberger

Naroči svoj izvod

Revija architectum je komunikacijski kanal podjetja Wienerberger, s katerim promoviramo najboljše referenčne objekte iz opeke. Namenjena je arhitektom, projektantom in vsem, ki jih zanima arhitektura.

Izpolnite zahtevana polja, mi pa vam bomo novi izvod revije poslali na vaš elektronski naslov!

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete klikom na povezavo za preklic prejemanja novic ali s sporočilom na elektronsko pošto office.si@wienerberger.com. To ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem vašega soglasja. Za vse podrobnosti v zvezi s hrambo, obdelavo in brisanjem podatkov ter vašimi pravicami za uporabo vaših osebnih podatkov, prosimo, preberite naš Pravilnik o zasebnosti.