Architect or project manager using mobile device at construction site
Urban roofer taking notes holding iPhone and writing in an urban location wearing hard hat and safety jacket, Fast Forward Commercial Excellence

PROplus program

  • Brezplačno članstvo
  • Točkovno spodbujanje
  • Postanite certificirani Wienerberger partner
  • Delo z najnovejšimi materiali in tehnologijami
  • Izobraževanja, seminarji in tehnična podpora

Pridružite se Wienerbergerjevemu programu in si zagotovite podporo v obliki izobraževanja in usposabljanja, obvladajte uporabo sodobnih sistemov gradnje, izkoristite priložnost za promocijo in prepoznavnost na trgu ter s pomočjo točkovne spodbude članstva osvojite popuste za nakup materiala Wienerberger.

Postanite certificirani Wienerbergerjev partner, bodite na tekočem s trendi in se naučite vse o energetsko učinkoviti gradnji v okviru programov, ki jih bomo organizirali samo za člane PROPLUS

Sistemi gradnje Wienerberger uporabljajo sodobne energetsko učinkovite rešitve in gradbene materiale, ki se ponašajo z okolju prijaznim pristopom, z ekonomičnostjo v smislu stroškov in z učinkovitostjo pri hitrosti in kakovosti gradnje. Vrhunska materiali Wienerberger, odlična opeka Porotherm in obstojni strešnik Tondach zagotavljajo kakovost zgrajenih objektov in dolgoročno zadovoljstvo uporabnikov objektov. Združimo vaše bogate izkušnje in naše znanje ter strokovnost, da bomo skupaj, z uporabo preizkušenih in certificiranih sistemskih rešitev, dvignili raven uspešne gradnje za nekaj stopnic višje!

Komu je namenjen program PROplus?

Program je namenjen majhnim in srednje velikim gradbenim podjetjem, ki v svojih projektih uporabljajo samo materiale Wienerberger: opeko Porotherm – Energy+ ali Comfort, strešnik Tondach in dodatni strešni program in dimniške sisteme Wienerberger ter so uspešno zaključila z osnovnim izobraževanjem Wienerberger.

Kako se lahko vključite v program PROplus?

V program PROplus se lahko vključite  tako, da izpolnite prijavni obrazec na izobraževanjih, da stopite v stik neposredno z Wienerbergerjevimi vodji prodaje ali tako, da pošljete elektronsko sporočilo s prošnjo za članstvo na elektronski naslov office.si@wienerberger.com

Članstvo v programu PROplus je za vas povsem brezplačno. Edino, za kar se zavežete je, da boste pravilno uporabljali izdelke Wienerberger v skladu s specifikacijami in določenimi pravili gradnje ter da boste gradili kakovostno in odgovorno.

Kateri izdelki se točkujejo?

Točkujejo se izdelki iz Porotherm linij produktov Energy+ in Comfort ter celotni asortiment Tondach strešnikov in sistemske opreme.

Katere so kategorije v okviru programa?

Program PROplus ima 3 kategorije: Basic,  Standard in Premium kategorijo. Vsi novi člani začnejo v Basic kategoriji in med letom zbirajo točke ter dobijo možnost prehoda v višje kategorije, ki prinašajo svoje prednosti. Za vsako kategorijo je  opredeljen določen točkovni prag. Ko presežete točkovni prag, prestopite v višjo kategorijo. Prehod iz višje v nižjo kategorijo se zgodi samo v primeru, če v naslednjem letu ne dosežete zadostnega števila točk, določenih za kategorijo, v kateri se trenutno nahajate. Vsaka kategorija ima določeno število točk za izdelke, ki se uporabljajo. Višje kategorije prinašajo tudi večje število točk za iste izdelke.

Kako se zbirajo točke?

Točke se zbirajo v času obiska Wienerbergerjevega prodajnega predstavnika na vašem gradbišču. Takrat se zabeležijo vsi izdelki Wienerberger, ki jih uporabljate na tem objektu in fotografira se objekt.  Za vsak izdelek so določene točke, ki so odvisne od kategorije, v kateri se nahajate. Višje kategorije prinašajo več točk in večje popuste. 1 točka je vredna 1 EUR. Točke se zbirajo v tekočem koledarskem letu – od 1. januarja do 31. decembra. Točke, pridobljene v predhodnem letu, lahko izkoristite najkasneje do 30.6. v tekočem letu. Če se točke ne izkoristijo do 30. junija naslednjega leta, se izbrišejo.

Kako lahko izkoristite točke?

Točke, pridobljene v predhodnem letu, se lahko izkoristijo najkasneje do 30.6. v tekočem letu. Če se točke ne izkoristijo do 30. junija naslednjega leta, se izbrišejo.  Pri koriščenju točk je potrebno navesti pri katerem trgovcu se bodo točke vnovčile in za katere izdelke. Wienerberger izda vavčer izvajalcu elektronsko ali po pošti v začetku koledarskega leta za predhodno leto. Izvajalec kupi blago pri trgovcu in  račun se zmanjša za znesek popusta.

Digitalisation process at Wienerberger

Prijavite se v PROplus program!

Kontaktirajte našo tehnično podporo, prijavite se in začnite zbirati točke. S tesnim sodelovanjem do skupnega uspeha!

Kategorije znotraj PROplus programa

Gradite kakovostno z Wienerberger materiali in postanite Premium član!

Basic, Standard in Premium točke:

  • Kategorija BASIC0-120 točk
  • Kategorija STANDARD120 - 300 točk
  • Kategorija PREMIUM300+ točk

Točke se zbirajo za izdelke posamezno, vendar se dodatno nagrajujejo premium objekti, na katerih se uporablja več izdelkov:

  •  Premium Hiša – nanaša se na uporabo izdelkov iz kategorije opeka, strešnik in dodatni strešni program ter dimnik in 
  • Premium Streha – nanaša se na uporabo celotne rešitve za streho – strešnik in dodatni strešni program.

 

 

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Prijava na novice

Naše novice prinašajo novosti in akcije iz podjetja Wienerberger. Preprosto se prijavite in novice boste prejemali na vaš elektronski naslov.