Naročite brezplačni izračun materiala

Za vaš objekt  lahko brezplačno izračunamo potrebno količino materiala za strešni sistem Tondach ali zid Porotherm. Obrnite se na nas preko sledčega obrazca, mi pa vas bomo kontaktirali in se pogovorili glede vaši vprašanj in želja. 

Za nas strokovni servis predstavlja eno od najpomembnejših elementov poslovanja, zato smo zasnovali ekipo, ki vam je na voljo za vsa vaša vprašanja in morebitne dileme. 

Načrtujete projektiranje in gradnjo s Porotherm sistemom (Porotherm nosilni in pregradni zidaki, Porotherm strop in preklade)? Izkoristite našo ponudbo in dodatne usluge za investitorje, projektante in izvajalce. 

Vse navedene usluge so brezplačne!
 

 

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete klikom na povezavo za preklic prejemanja novic ali s sporočilom na elektronsko pošto office.si@wienerberger.com. To ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem vašega soglasja. Za vse podrobnosti v zvezi s hrambo, obdelavo in brisanjem podatkov ter vašimi pravicami za uporabo vaših osebnih podatkov, prosimo, preberite naš Pravilnik o zasebnosti.