Naročite brezplačni izračun materiala za Porotherm zidne sisteme

Za vaš objekt brezplačno izračunamo potrebno količino materiala, tako za zidni program Porotherm kot tudi za strešni program Tondach. Izpolnite spodnji obrazec, da vas bomo lahko poklicali in se z vami pogovorili o vseh vprašanjih, povezanih z gradnjo.

Za nas strokovno svetovanje predstavlja pomemben element poslovanja, za kar imamo strokovno in tehnično usposobljeno ekipo.

V kolikor načrtujete projektiranje in gradnjo s Porotherm zidnim sistemom (Porotherm nosilni zidovi in pregradne opeke, Porotherm opeko za strop in preklade), vam z veseljem svetujemo. Izkoristite našo ponudbo in dodatne storitve za investitorje, projektante in izvajalce.

V kolikor pa načrtujete tudi gradnjo ali prenovo strehe ter želite svetovanje in brezplačni izračun materiala, nas enostavno kontaktirajte preko teh obrazcev.

Na storitve so brezplačne.

Naročite brezplačni izračun materiala za Porotherm zidne sisteme

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete klikom na povezavo za preklic prejemanja novic ali s sporočilom na elektronsko pošto office.si@wienerberger.com. To ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem vašega soglasja. Za vse podrobnosti v zvezi s hrambo, obdelavo in brisanjem podatkov ter vašimi pravicami za uporabo vaših osebnih podatkov, prosimo, preberite naš Pravilnik o zasebnosti.