SemDrain kanaleta

SemDrain® kanalete za odvodnjavanje meteorne vode

Kateri SemDrain izdelek izbrati?

"Naredi sam" ali SemDrain® DIY kanalete za odvodnjavanje so na voljo v dveh dimenzijah: 50x100x1000 in 100x100x1000 (svetla mera). Primerne so za pešpoti in kolesarske steze, pa tudi za zelenice, vrtove in šolska dvorišča.

Kanalete za večje obremenitvene razrede B125 in C250 so na voljo v dimenzijah 100x100x1000 (svetla mera) in so primerne za pešpoti in vozne površine, parkirišča ter za odstavne pasove cest, po katerih se ne vozi.

 

Katero rešetko izbrati?

Rešetke za kanalete so izdelane iz različnih materialov, zaradi česar jih je mogoče prilagoditi različnim potrebam in zahtevam. Uporabljajo se lahko tudi v različnih sektorjih in okoljih kjer so korozivne snovi običajne, kot so vrtovi ali površine v industrijskih sektorjih.

Rešetke so najbolj izpostavljeni deli kanalete za odvodnjavanje, zato morajo biti odporne proti zunanjim obremenitvam.

Obremenitve so razvrščene po standardu EN 1433, ki določa tudi lastnosti in parametre, ki jih morajo imeti rešetke glede na obremenitev, ki jo lahko prenesejo.

Dodatna oprema, ki dopolnjuje sistem odvodnjavanja:

  • Zaključne stene
  • Zaključne stene z izlivom
  • Izlivi za zaključne stene
  • Štiristranski priključek za DIY kanaleto za odvodnjavanje
  • Adapter za vertikalni priključek na cev
  • SemDrain® Drainbox ali zbiralnik

SemDrain modeli

SemDrain A15

"Naredi sam" ali DIY SemDrain® polipropilenske kanalete za odvodnjavanje meterorne vode z vnaprej nameščeno rešetko iz pocinkanega jekla za površine, ki jih uporabljajo izključno pešci in kolesarji.

Več

SemDrain B125

Polipropilenske SemDrain® kanalete za odvodnjavanje meteorne vode, razreda obremenitve B125, so primerne za pohodne in kolesarske površine za pešce ter parkirišča.

Več

SemDrain C250

SemDrain® C250 polipropilenske kanalete za odvodnjavanje z PAGF rešetko (poliamid ojačan s steklenimi vlakni) imajo vnaprej nameščene stranske stranske priključke.

Več

SemDrain kanalete za odvodnjavanje

Zahtevajte brezplačno ponudbo

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času! 

Potrebujete dodatno pomoč?

Tu smo za Vas!

Kontaktirajte Semmelrockove vodje prodaje, ki Vam bodo z veseljem odgovorili na vsa Vaša vprašanja. :)

Tehnično svetovanje

Našim končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem želimo vedno nuditi optimalno podporo. Za dosego tega cilja Vam je na voljo naša ekipa tehničnih svetovalcev.

Prijava na Newsletter

Z nekaj kliki se prijavite na Wienerberger novičnik in prejemajte novice o naših izdelkih, izobraževanjih in dejavnostih.