Wienerberger magazin
Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall

Nova številka Wienerberger magazina!

Izšla je nova številka Wienerberger magazina, kjer je na 66 straneh predstavljena moderna in inspirativna arhitektura, pa tudi nasveti pri gradnji doma in uporabi gline v vsakdanjem življenju. 

Posredujemo vam informacije, ki vam bodo pomagale pri začetku gradnje ali rekonstrukciji vaše že obstoječe stavbe. Informirajte se o tem, kako izbrati pravi projekt, kaj mora le ta obsegati, kako do gradbenega dovoljenja, katere gradbene materiale izbrati in nenazadnje na koga se obrniti. 

Predstavljamo vam  strešne sisteme Tondach, kjer boste izvedeli kaj vse potrebujete za kvalitetno, varno in trajno streho.  V navdih predstavljamo eno najlepših sodobnih stavb na tem območju - Hišo Celovško, ki že na prvi pogled osvaja z modernim dizajnom in izbor naravnih materialov, čistih linij ter predvsem čarobne črne fasade.

V reviji  boste našli tudi povsem praktične nasvete, kot so uporaba gline in opeke v kuhinji, umetnosti in pri notranjem oblikovanju. 

Želite prebrati Wienerberger Magazin? Izpolnite obrazec in novi številka revije bo brezplačno dostavljena na vaš domači naslov!

Architects working in their office

Prijava na novice

Novice prinašajo najpomembnejše informacije iz podjetja Wienerberger. Preprosto se prijavite in novice boste prejeli na vaš e-poštni naslov. 

Naš servis in orodja

Prodajna področja

Za vse informacije povezane z nabavo in cenami Wienerberger proizvodov kontaktiranjte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora in svetovanje

Za optimalno tehnično podporo in svetovanje končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom ter poslovnim partnerjem, skrbi naš tehnični tim.