News

Spremenjen delovni čas odpreme blaga

Obveščamo vas o novem, začasnem delovnem času odpreme blaga in skladišča za  Wienerberger obrat Ormož, Wienerberger obrat Križevci ter Wienerberger obrat Lukavci in o pravilih za nakladanje ali razkladanje v času pandemije s korona virusom. 

Od 18.03.2020 do preklica, velja nov delovni čas odpreme blaga in skladišča  vsak dan, od ponedeljka do petka, od 07:00 do 15:00.

Tovorna vozila morajo na naklad prispeti najkasneje do 14:00 ure. 

 

Vozniki, ki prispejo na naklad, morajo upoštevati naslednja pravila oziroma navodila:

-       Obvezno je razkuževanje rok pri vstopu na področje obrata, ter pred izstopom iz področja skladišča proizvodnega obrata Ormož, Križevci in Lukavci.

-       Ob vstopu na območje skladišča je zahtevana obvezna uporaba lastne zaščitne maske za obraz.

-       V prostorih za prevzem dokumentov je lahko prisotna samo ena oseba. Ostali morajo počakati v kabini lastnega tovornega vozila.

-       Ob urejanju dokumentacije ima voznik tovornega vozila svoje lastno pisalo.

-       Skozi postopek nakladanja, razkladanja in ostalih procesih na skladišču mora biti med osebami minimalno 1m razdalje.

-       Rokovanje je prepovedano.

Ukrepe izvajamo z namenom varovanja zdravja zaposlenih in ostalih vključenih v delovni proces ob vsakdanjih aktivnostih prodaje, odpreme in skladišča.

 

Hvala za razumevanje. Ostanimo zdravi.

 

Wienerberger prodaja & skladišče

Architects working in their office

Prijava na novice

Novice prinašajo najpomembnejše informacije iz podjetja Wienerberger. Preprosto se prijavite in novice boste prejeli na vaš e-poštni naslov. 

Naš servis in orodja

Prodajna področja

Za vse informacije povezane z nabavo in cenami Wienerberger proizvodov kontaktiranjte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora in svetovanje

Za optimalno tehnično podporo in svetovanje končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom ter poslovnim partnerjem, skrbi naš tehnični tim.