Planoton 18 referenčni objekt
Planoton 18 referenčni objekt

PLANOTON 18 (Plan 18) - strešnik z modernim minimalističnim dizajnom

Minimalistični videz tega strešnika se kaže v enostavnih linijah, ki ga prekrivajo a obenem odpirajo prostor ustvarjalnosti vsakogar izmed vas. Kar prepustite se domišljiji in navdihu!

  • Moderen in minimalističen dizajn
  • Uporaba na celotnem ovoju
  • Vrhunska kakovost in trajnost
  • Celostne sistemske rešitve
  • 33 let garancije

Podobno kot njegov manjši brat (Planoton 30), želi biti tudi Planoton 18 (Plan 18) moderen strešnik. To odraža z minimalističnim videzom strehe, ki izrazu sodobne arhitekture pusti zablesteti. Ravno zato ni presenetljivo, da je ta strešnik najbolj iskan v barvah Natur Color črnih in sivih odtenkov ter, da je pogosto predmet zanimanja arhitektov, ki želijo ustvariti nekaj neobičajnega in drugačnega. Če načrtujete prenovo objekta, ki ima na strehi Zarezni bobrovec, lahko star strešnik zelo enostavno zamenjate z novim in modernim Planotonom 18 – brez menjave celotne lesene podkonstrukcije strešnika, razen če je to nujno potrebno zaradi obrabe.

 

Minimalizem srednjega formata

Planoton 18 (Plan 18) je vlečeni strešnik srednjega formata, ki se zaradi modernega dizajna odlično ujema z vsakim objektom.  Minimalistični videz tega strešnika se kaže v enostavnih linijah, ki ga prekrivajo a obenem odpirajo prostor ustvarjalnosti vsakogar izmed vas.

Polaganje Planotona 18 je enostavno in hitro, poleg tega pa je strešnik ekonomičen in lahko prilagodljiv ter primeren za polaganje tudi na fasadne obloge. S postavitvijo tega strešnika dodatno zaščitite svojo streho, obstojnost barv Planotonu 18 pa je zagotovljena z različnim oplemenitenjem zgornje površine strešnika.

Tondach strešnik PLANOTON 18 je na voljo v več engobiranih in glaziranih različicah.

Naročite brezplačen vzorec strešnika!

Bodite prepričani v pravo izbiro

Naročite brezplačni vzorec, glede na barvo in model strešnika, ki vam ustreza ter se prepričajte o kvaliteti naših proizvodov. 

Več

Potrebujete izračun materiala?

Izpolnite obrazec in počakajte na klic naših strokovnjakov!

Za vaš objekt brezplačno izračunamo potrebno količino materiala. Izpolnite obrazec, da vas bomo lahko poklicali in se z vami pogovorili o vseh vprašanjih, povezanih z gradnjo.

Več

Tehnične karakteristike

 
Dimenzije

Poraba po kvadratu

Srednja pokrivna širina

Letvanje

Teža na kos

Način prekrivanja

Standardni naklon strehe

Naklon strehe s sekundarno kritino

Naklon strehe s povečanimi zahtevami za sekundarno kritino

Kosov na paleti

 

22 x 40

16,1 - 20 kos/m2

19,9 cm

25,0 - 31,0 cm

2,9 kg/kos

S polovičnim zamikom

40°

35°

25°

384

Inspiracija - objekt odet s Tondach Planoton 18 strešniki!

Kontaktirajte nas za več informacij

Kontaktirajte nas za več informacij