Nova generacija brušene opeke
House Celovška Slovenia

Diskretni šarm modernega klasika

Strešniki Bobrovec izžarevajo enostavno in nevsiljivo lepoto. Tradicionalna zaobljena oblika spominja na kritino, katero smo nekoč kot otroci z veseljem risali na strehah hiš. 
  
 

Nič nenavadnega ni, da se strešnik Bobrovec nahaja na vsaki otroški risbi. Zlasti, če se spomnimo, da je oblika Bobrovca najstarejša tradicionalna oblika kritine v Zahodni Evropi.

VEČNA LEPOTA

Številne zgodovinske stavbe so bile po avtentični prenovi prekrite prav s strešnikom Bobrovec. Tudi hrvaške lepotice, kot je denimo katedrala Sv. Petra v Đakovem, so obnovljene s tem šarmantnim strešnikom. Ampak njegov šarm ni rezerviran samo za tradicionalno arhitekturo. Zaradi široke izbire oblik in barv v mat ali sijajni izvedbi je strešnik idealen tudi za moderno arhitekturo. Zaradi geometrijskih ravnih in dizajnerskih čistih linij se ravno rezanem Bobrovcu ni mogoče upreti pri moderni in celo avantgardni arhitekturi.

 

OBSTOJNA BARVA IN KAKOVOST

Različno oplemenitenje zgornje površine strešnika zagotavlja obstojnost barv in trajno kakovostno streho, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše graditelje in naročnike. Rek, da je lepota minljiva, ne velja za Bobrovec. Ravno nasprotno, njegova lepota se potrjuje iz leta v leto, iz stoletja v stoletje. Razen dokazane lepote prinaša Bobrovec tudi dolgoročno kakovost, o čemer priča 33-letna garancija Tondach.

PREDNOSTI

  •         Prileganje moderni in tradicionalni arhitekturi.
  •         Velika izbira mat ali sijajnih barv.
  •         Drsno letvanje.
  •         Oplemenitena površina za dolgotrajno estetiko.
  •         Naravni izdelek.
  •         33 let garancije.
Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebenga gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho ali fasado. S samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna materiala.

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnično svetovanje

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa.

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih. 

Povezane vsebine