Vse barve Bobrovca

Odločitev o izbiri modela ali barve strešnika za stavbo v projektni fazi je veliko enostavnejša, ko lahko prikažete realno sliko pokrite strehe.
 

Natur

Naravna barva strešnika nastane med pečenjem v postopku spajanja železa s kisikom. Natur barva izžareva stil, ki strehi da diskretno lepoto in gracioznost.

Sve boje Biber svijeta

Natur Color

Natur Color barve dodajo nov odtenek naravnosti. Te barve nastanejo, ko se v vodi razredčena glina pred pečenjem nanese s pršenjem ali prelivanjem po strešniku. Zgornji površini strešnika daje nevpadljiv, lahkotno sijoč videz. Obsega standardno in nestandardno paleto barv.

Sve boje Biber svijeta

Color+

Color+ je steklu podoben premaz, ki se idealno veže na strešnik. Proizvodnja je podobna proizvodnji barv Natur Color. Služi za oplemenitenje zgornje površine strešnika, pri čemer mu daje videz visokega sijaja. Obsega standardne in nestandardne barve.

Nestandardne barve nastanejo med pečenjem pri temperaturi okrog 1.050 °C. pri čemer se glazura raztopi in idealno spoji s strešnikom. Minerali v raztopini nestandardnih Color+ barv dajejo strešnikom karakteristično lepoto in tudi pomembne lastnosti za izredno kakovost, ki traja že generacije.

Sve boje Biber svijeta
Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebenga gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho ali fasado. S samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna materiala.

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnično svetovanje

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa.

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih. 

Povezane vsebine