Semmelrock Bradstone Travero

Oblikovanje in raznolikost

Površina številnih betonskih kamnov iz našega programa se oplemeniti, tako da se gotovi kamni naknadno obdelajo v ločenih delovnih postopkih. Rezultat je individualni pridih vsakega kamna. Omenjeni postopki služijo izključno optičnemu oplemenitenju površine in nikakor ne vplivajo na uporabnost proizvodov.
Sledi kratek pregled tehnologij, ki jih uporabljamo pri izdelkih Semmelrock:

Semmelrock vrste površina

Površina: "vzorčasta"

Patentiran postopek ki daje površini naravno vzorčast videz in zaradi katerega je površina vsakega posameznega tlakovca unikatna.

Izdelki Semmelrock z vzorčasto površino so Umbiarno tlakovci in Umbriano plošče. 

Semmelrock vrste površina

Površina: "Colorflow" 

Nežna uravnotežena večbarvna kompozicija daje površini niansiran videz s posebno obarvanostjo. Izdelki Semmelrock s colorflow površino: so Asti Colori plošče, Asti kombinirana oblika (barva carmen) in Senso Grande (sivo pisana in sivo bela pisana).

Semmelrock vrste površina

Površina: "prana" 

Struktura pranih površin je fino obdelana. Odstranjeni fini delci razkrijejo sijoče elemente prvotnega naravnega videza. Površina dobi zelo intenziven sijaj.

Naši izdelki s prano površino so La Linia, La Linia Grande, Pastella tlakovci in plošče ter sinonim za prane ploče - Kulir ploče. 

Semmelrock vrste površina

Površina: "Colormix" 

Z mešanjem nekaj različnih barv, ki se nanašajo s posebno tehnologijo ena prek druge, nastane harmonična igra barv na vsakem posameznem izdelku. Na ta način so površine videti sodobne in razigrane.  Izdelki Semmelrock s colormix površino: Arte tlakovci, Castello antico brez imitacije, Rettango kombinirana oblika, Domino kombinirana oblika, Venetia kombinirana oblika. 

Semmelrock vrste površina

Površina: "z imitacijo"

Kot da bi bili izdelani ročno! Gotovi kamni se v bobnu obtolčejo – tako dobijo reliefno površino z antičnim izgledom in zaobljene neenakomerne robove. Varljivo podobni so izdelkom ročne izdelave.

 Castello antico in Fuego antico tlakovci so izdelki z imitirano površino. 

Semmelrock vrste površina

Površina: "strukturirana" 

Naravni kamni so vzorci strukturirane površine. Tako učinkuje posebno naravno, to predvsem pospešuje namenoma povzročene višinske razlike.

Poiščite navdih med izdelki Semmelrock s strukturirano površino: Bradstone Old Town, Bradstone Milldale, Bradstone Travero, Lusso Tivoli, Lusso Vulcano, Bradstone Cobble.

Semmelrock vrste površina

Površina: "strukture drevesa"

Z uporabo posebne tehnologije proizvodnje litega betona nastajajo površine, enake strukturi naravnega lesa. Možnost za les z veliko prednosti! Predvsem odpornost proti vremenskim vplivom. Log Schwelle in Tree Disk so betonski izdelki s takšno površino.

Semmelrock vrste površina

Površina: "cepljena"

Strojno cepljeni kamni izgledajo kot naravno lomljeni, so prijetno hrapavi in imajo posebej naraven videz.

Izdelki Semmelrock s cepljeno površino: Sonnblick zid in Misto palisade. 

Semmelrock vrste površina

Površina: "klinker opeke"

Talna klinker opeka je izdelana s procesom pečenja naravne gline. Podna klinker opeka proizvedena je procesom pečenja prirodne gline. Zanjo je značilna neomejena življenjska doba in neobčutljivost na vremenske razmere. Poiščite navdih v naši paleti Penter talne klinker opeke.

Semmelrock vrste površina

Površina porcelana

Plošče iz porcelana so trend na področju ureditve notranjosti in zunanjosti.

Izbirate lahko izmed modelov visokokakovostnih AirPave keramičnih plošč.

Semmelrock vrste površina

Površina: "hrapav beton"

Neobdelana površina kamnov je opremljena z osnovnim kremenovim nanosom. Pravimo ji hrapav beton. To ji daje preprost in eleganten videz!

Izdelki Semmelrock z hrapavo betonsko površino: Asti Natura, Rettango kombinirana oblika (siva), Domino kombinirana oblika (siva), Senso Grande (siva), Šesterokotnik, Uni profil, I profil, Einstein, cestni robniki in robniki za parkirišča, cestni kanali in kanali za parkirišča.