Moderni Tondach Planoton 18 strešniki
Logo Tondach
 • Popolna kombinacija dizajna in funkcionalnosti
 • Širok paleta barv in modelov izdelkov
 • 4 linije strešnikov
 • 33 let garancije strešnikov
 • Vrhunska varnost in zaščita
 • Pripadajoča dodatna oprema
 • Hitra in enostavna vgradnja
 • Preverjena kakovost
 • Rešitve za vse vrste streh
 • Tondach strešna okna

Tondach strešniki

Streha, kot najbolj izpostavljen in zaščitni element stavbe, mnogim predstavlja občutek varnosti in šarma. Kako naj bi izgledala vaša streha? Moderno ali retro? Celinsko ali mediteransko?

Tondach glinene strešnike odlikuje vrhunska kakovost, izdelani pa so izključno iz naravnih materialov. Naši izdelki prihajajo iz tovarn v Križevcih in Đakovu (Hrvaška) in so optimalna rešitev za vse vrste streh, naj bo to novogradnja ali prenova - v obeh primerih popolnoma navdušijo. 

Skozi leta obstoja smo razvili različne barvne odtenke naših strešnikov, ki se odlično prilegajo konceptu moderne arhitekture, kot tudi obnavljanju tradicionalnih stavb. Široka paleta barv in modelov strešnikov omogoča popolno svobodo ustvarjalnosti za vsakega od vas! 

Tondach sistemska oprema

Popolna zaščita strehe se, poleg strešnikov vrhunske kakovosti, ki je skozi leta priznana s strani zadovoljnih uporabnikov, ustvari z vgradnjo dodatne sistemske opreme. Elementi dodatne zaščite vaše strehe in doma vključujejo: paroprepustno folijo, snegobrane, vetrne sponke, zaščitno mrežico, zračnike  in mnoge druge. Ti elementi bodo vašo streho zaščitili pred najmočnejšimi sunki burje (do 210 km/h) in večjimi količinami snega, brez da ta uničuje in pronica v vaše podstrešje. Z vgradnjo dodatne opreme Tondach si zagotovite stabilno in varno streho, saj z vgradnjo ustvarite kakovostno celovito sistemsko rešitev.

Tondach strešna okna 

Podstrešje je prostor, ki ga radi uporabimo in uredimo v dodatni bivanjski prostor. Ko govorimo o urejanju podstrešja, je potrebno vedeti, da Tondach predstavlja novost! V naši ponudbi lahko najdete Tondach strešna okna - kakovostna in elegantna strešna okna, ki so popolnoma kompatibilna s Tondach strešniki in dodatno sistemsko opremo. Izberite celovito strešno rešitev na enem mestu in naj podstrešje postane najbolj udoben prostor vašega doma. Poleg popolne zaščite vašega doma, bo podstrešje, obsijano z naravno svetlobo, najbolj korsitilo VAM!

Izbirajte med štirimi linijami Tondach strešnikov

in najdite popolno rešitev!

Naši strešniki so razdeljeni v 4 linije izdelkov:

 • Moderna linija
 • Retro linija
 • Mediteranska linija
 • Kontinentalna linija

 

Več »

Tondach izdelki

Poglejte vse naše izdelke - strešnike ter dodatno sistemsko opremo za streho. Poiščite izdelke s pomočjo uporabe filtrov, ki jih lahko medsebojno kombinirate.

Poiščite izdelke »

Tondach strešna okna

Kako izbrati popolni model strešnega okna? Izbirajte izmed modelov Tondach strešnih oken, prepričani smo, da najdete model, ki se vrhunsko prilagaja vašemu domu!

Več »

Referenčni projekti

Najlažji način izbire željenega modela strešnika, je skozi pregled dovršenih referenčnih projektov. Poglejte kako izgledajo Tondach strešniki na strehah različnih oblik in velikosti.

Več »

Obiščite naš vzorčni vrt

Navdušite se nad našimi izdelki in sistemskimi rešitvami ter obiščite naš vzorčni vrt. Veselimo se vaših vprašanj in obiska!

Več »

Brezplačen online kalkulator

Tondach kalkulator vam pomaga pri izračunu potrebne količine materiala.

Brezplačen izračun materiala

Izpolnite spodnji obrazec, da vas bomo lahko poklicali in se z vami pogovorili o vseh vprašanjih, povezanih z gradnjo.

33 let garancije

Za vgradnjo celovitega sistema

S Tondach garancijo na strešnike in opečno strešno opremo, se Wienerberger zavezuje biti vaš zanesljivi partner 33 let.

Več »

Zakaj vgraditi Tondach strešno sistemsko opremo?
Popolni par - Tondach strešniki & strešna okna
Barva strešnika - kaj je engoba in kaj glazura?
Architects working in their office

Imate dodatna vprašanja?

Kontaktirajte nas - zaupljivo in brez strahu. Veselimo se vsakega vašega povpraševanja! :)