Izložbeni vrt Ogulin
Izložbeni vrt Ogulin

Štirje razlogi za obisk vzorčnega vrta Semmelrock

Načrtujete ureditev svoje okolice ali celotnega doma? Obiščite Semmelrockov vzorčni vrt. Predstavljamo vam štiri razloge, zakaj je obisk našega vrta pametna ideja:

1. Navdihnili vas bodo različni modeli tlakovcev

Obiskovalci našega lepega vrta med obiskom pogosto oblikujejo povsem nov pogled na ureditev svoje okolice. Bodite tudi vi med njimi.

Beton je eden najpogosteje uporabljenih materialov na svetu. Dejstvo niti ne preseneča, če upoštevamo številne možnosti uporabe in oblikovanja tega genialnega materiala. S pomočjo sodobnih tehnologij lahko betonski elementi in ostali betonski izdelki Semmelrock (plošče, zidovi, ograje, cvetniki ...) izjemno zvesto oponašajo videz skoraj vsakega materiala. Kar oglejte si program Semmelrock Wetcast in njegovo interpretacijo pravega kamna. Obiskovalcem so še posebej zanimive tudi plošče Logschwele, na katere številni potrkajo, da bi se prepričali o presenetljivem dejstvu – da ne gre za les, temveč beton.

Izdelki Semmelrock so trajnostni. Pozitivno delujejo na mikropodnebje in omogočajo naravno odvajanje. Poleg tega so proizvedeni iz naravnega materiala in s pomočjo obnovljivih virov energije.

2. Izberite izdelke Weinerberger za svoj dom 

Semmelrock je del skupine Wienerberger, kar pomeni, da lahko pri nas vse za svoj dom najdete pod isto streho. V samem vrtu boste našli inovativno opeko Porotherm in določene modele vrhunskega bobrovca Tondach ter pripadajočo sistemsko opremo ter razstavni zid, urejen s fasadno opeko Terca. Če šele začenjate z gradnjo, lahko v razstavnem vrtu Semmelrock najdete obilico navdiha za svoj dom, naši zaposleni pa vam bodo dali uporabne informacije o izdelkih ter ponudili kataloge in brošure, s katerimi boste lažje izbrali svoj model.

3. Odkrijte več o možnostih uporabe izdelkov Semmelrock

Seveda videz tlakovca ni edino merilo izbire. Kupci se za naše izdelke odločijo zaradi zagotovila trajnosti in kakovosti. Kako se tudi ne bi? Projekta ureditve vrta se ne lotimo vsak dan, naše dvorišče pa je vsakodnevno močno obremenjeno. Pričakujemo, da bo naš vrt vedno videti lepo ne glede na to, koliko vozil se prepelje po naših dovozih ali koliko gostov imamo vsako sezono na terasi. Da bi bili rezultati naložbe v okolico vrhunski, je treba vedeti, katere materiale uporabiti glede na naše želje in življenjski slog. Navedene informacije je najboljše izvedeti prve roke – v našem razstavnem vrtu. Dotaknite se naših izdelkov, prepričajte se, ali ustrezajo vašim željam, in od naših zaposlenih izvedite, kateri modeli tlakovca so najboljša izbira za vas.

4. Dogovorite se za CAD-načrt svoje okolice

Če nas obiščete na delovni dan med 8. in 16. uro, se vam bodo v vrtu pridružili zaposleni iz oddelka za CAT-načrtovanje. To pomeni, da boste vse informacije prejeli od naših strokovnjakov za ureditev zunanjih prostorov, ki imajo izdelke Semmelrock v malem prstu. Je lahko še boljše? Seveda je lahko. Pri nakupu izdelkov Semmelrock vam podarimo CAD-načrt vaše površine z izbrano shemo polaganja tlakovca. Prejeli boste tloris svoje površine in enostavno barvno vizualizacijo z okvirno potrebno količino želenega tlakovca. Na podlagi svojega CAD-načrta si lahko zelo živo predstavljate svojo površino in lažje izberete vrsto tlakovca, hkrati pa vam bo načrt v pomoč pri polaganju tlakovca. Podrobnosti lahko vedno preverite prek e-naslova: cad@semmelrock.com.

Lokacija vrta: Hrvaška, 47300 Ogulin, Otok Oštarski 4F, tel. št.: 00385 47 819 200

Prijava na newsletter

Se vidimo v razstavnem vrtu Semmelrock!

Vrt je odprt za obiskovalce 24 ur na dan 7 dni v tednu, strokovne nasvete lahko dobite v delovnih dneh od 8.00 do 16.00 in soboto (od maja do oktobra) od 10.00 do 18.00.