Tri značilnosti tlakovcev Umbriano, zaradi katerih so edinstveni

Pokrajine italijanske regije Umbrija so nas navdihnile za oblikovanje tega tlakovca. Toda kaj ga pravzaprav naredi tako posebnega? 

Če vam povemo, kako pomembno se je imeti rad v življenju, vam ne bomo razkrili nič novega. Vsepovsod slišimo izraze in izjave, kot so "ljubezen do sebe", "bodi to, kar si", "nikoli se ne primerjaj z drugimi". Povzamemo jih lahko z besedno zvezo – postati in ostati edinstven. Vprašali smo se, zakaj so nam edinstvene stvari tako zanimive.

Pogosto slišimo, da ima nekaj visoko ceno, ker je edinstveno. Edinstveno predstavlja nekaj edinstvenega. Stvar, ki je popolnoma specifična. Predmet, ki se vsakič, ko ga pogledamo, zdi nov in drugačen, ki ga občudujemo. Kako ravnamo s predmetom, ki ga je nemogoče »zamenjati«, ker drugega »takega« ni? Stokrat bolj ga cenimo. Verjamemo, da je zdaj jasno, zakaj imamo tako radi unikate.

Unikat na vašem dvorišču

Za edinstvene izdelke vedno vlada povpraševanje. Nikoli ne gredo iz mode. Ne preseneča torej, da naši kupci in partnerji pogosto iščejo izdelke, ki bodo naredili njihov dizajn edinstven. Zatorej smo se odločili razviti izdelek, ki bo ustrezal najvišjim oblikovalskim merilom. Poimenovali smo ga Umbriano.

 

Kaj naredi tlakovec Umbriano tako posebnega?

1. Ni dveh enakih tlakovcev Umbriano

Že sam pogled na ta tlakovec daje vtis, da gre za površino naravnega granita. Vsak tlakovec je namreč edinstveno porisan. Ne moremo najti dveh izdelkov z enako razporeditvijo granitnih zrn na površini. Poskusite najti dva enaka tlakovca Umbriano – hitro se boste naveličali. Proizvodni proces, ki je bil posebej razvit za Umbriano, je edinstven in mednarodno patentiran.

2. Velika izbira formatov in barv

Umbriano je tudi zelo ekskluziven izdelek. Razlog je zavidljivo velika izbira formatov in barv. Prav tako ravne črte in oblika brez faze (roba) izpolnjujejo najvišja merila oblikovanja. Izdelek je na voljo v dveh barvah: granitni sivi in ​​granitni antracitni. Pri granitni sivi se na svetlo podlago nanesejo temna granitna zrna, pri granitni antracitni pa je osnovna barva temno siva, medtem ko so granitna zrna ravno tako antracitna. Dejansko imate granitni tlakovec ali ploščo z vsemi prednostmi betonskih izdelkov.

3. Lep, a tudi praktičen

Če so vam rekli, da ne morete imeti tako ovac kot denarja, so vam lagali. Nismo se ustavili le pri edinstvenem dizajnu! Naš cilj je bil ponuditi "zaokrožen" izdelek. Prijeten za oko, a tudi praktičen v vsakdanjem življenju. Naš Umbriano je zato odporen na sol in zmrzal. Poleg tega je vzdrževanje več kot enostavno zaradi Semmelrock Protecta. To pomeni, da je beton za ta izdelek dodatno hidrofoben, s čimer postane odporen na vpijanje vode in s tem madežev, kar omogoča lažje čiščenje površin.

Kot dokaz, da zgoraj napisano niso le besede, vam predstavljamo nekaj primerov dvorišč, ki jih krasi tlakovec Umbriano – čudovito posebna.

Navdihnite se!

Bezoek onze showroom

Prijava na newsletter

Želite izvedeti več informacij in prednosti o naših izdelkih ter najti navdih s pomočjo naših referenc? Prijavite se na novice :)         

Povezane vsebine