PVC Tondach strešno okno
Odprto Tondach strešno okno

Kako izbrati strešno okno?

Ponudbo strešnih oken Tondach dopolnjujemo v skladu z zahtevami trga, saj želimo, da ponudba nikoli ne gre iz mode

Spoznajte razpoložljive modele Tondach strešnih oken in izberite rešitev, ki po lastnostih in stilu ustreza vašemu domu. Pri tem poskrbite še za nekaj pomembnih stvari, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

Kakšno okno izbrati?

1.

  • Izberite model okna, ki bo ustrezal vašim kriterijem in se ujemal z zasnovo vašega doma.
  • Naj vas čistoča oken ne skrbi več! Okna s središčnim (centralnim) vzmetenjem omogočajo preprosto čiščenje, saj lahko, zaradi vrtenja krila okrog osi, zunanjo stran okna očistite kar iz notranjosti doma.

Koliko dnevne svetlobe potrebujete?

2.

  • Večje kot je vgrajeno okno, boljši je dovod naravne dnevne svetlobe v prostor. Za optimalno količino svetlobe v prostoru je priporočljivo, da površina stekla obsega vsaj 15-20% celotne površine tal.

Kakšno zasteklitev izbrati?

3.

  • Poskrbite za vašo varnost! Za okna nad višino glave izberite lepljeno steklo. V primeru razbitja vaš dom pred poškodbami in neredom varuje plastična membrana oz. folija, ki je nameščena med različnimi plastmi stekla. Ob razbitju nastane vzorec pajčevine, vmesna plastična membrana pa zadrži delce stekla.
  • Za manjše toplotne izgube in večjo energijsko učinkovitost, izberite troslojno zasteklitev.

Prihranite več z visoko energijsko učinkovitimi okni

4.

  • Ali veste, da lahko slabo izolirana okna, kljub dobro izolirani strehi, vplivajo na izgube toplotne energije?
  • Toplotno izolirana okna s troslojno zasteklitvijo in setom toplotne izolacije pripomorejo k boljši energijski učinkovitosti in zmanjšanju stroškov.

Kakšen je naklon vaše strehe?

5.

  • Večina strešnih oken je primernih za strehe z naklonom med 15° in 90°, vendar pa se lahko razpon namestitvenih naklonov za nekatere vrste oken razlikuje.

Zakaj izbrati električno upravljanje?

6.

  • Pozabite na zgodnje vstajanje in ročno nastavljanje rolet ali okna! S sodobno brezžično tehnologijo lahko upravljate 12 naprav z enim daljinskim upravljalnikom.

Kako se zaščititi pred vročino in soncem?

7.

  • Popolna izbira za zaščito so moderne rolete! Večajo trajnost in zasebnost vašega doma, zmanjšujejo hrup dežja in toče, ščitijo okno pred kopičenjem snega in listja, istočasno pa omogočajo čudovit pogled navzven.
Izvedite več o modelih Tondach strešnih oken

Izvedite več o modelih Tondach strešnih oken