Pogled v nebo skozi Tondach strešno okno
Dotik neba s pomočjo Tondach strešnega okna

Tondach strešna okna – dotik neba v vašem domu

Čeprav se gradbeni trendi menjujejo hitreje kot kadarkoli prej, nas velika večina še vedno stremi k novim in zanimivim rešitvam, ki trajajo. Estetika je danes enakega pomena kot kakovost. Poleg funkcionalnosti, edinstvenosti in lepega izgleda, streha prinaša s seboj mnoga vprašanja. S streho povezano vprašanje je tudi izbira kakovostnih strešnih oken, ko si urejamo podstrešno stanovanje. 

Ko izbiramo strešna okna smo pozorni na racionalno potrošnjo energije, kvaliteto okna, zaščito pred vetrom, vodo in zvokom ter estetiko. Strešno okno je kot okvir slike, skozi katerega v naš dom vstopa svetloba. Z ozirom na kupce, njihove želje in zahteve je Wienerberger v svojo ponudbo vključil strešna okna, ki zraven kvalitete nudijo tudi 10-letno garancijo! V obstoječ asortima opeke in sistemske opreme, ki zagotavlja trajnost strehe, Wienerberger piše novo zgodbo strešnih oken, ki bodo s svojimi karakteristikami izpolnila vse zahteve kupcev. Zanesljivost, enostavnost, vrhunski dizajn in kvaliteta so odlike Tondach strešnih oken

Vaš del neba

Bodisi urejamo dnevni prostor, kopalnico ali otroško sobo, so strešna okna prava izbira. Poleg funkcionalnosti, ponujajo tudi pomembno estetsko noto – dotik neba, dotik svetlobe. Slednja vsakemu prostoru daje poseben pečat, ki ga ni mogoče nadomestiti z nobenim kosom pohištva. Arhitekti so naklonjeni ideji, da je s simetrijo mogoče ustvariti idealen življenjski prostor. To lahko dosežete z vgradnjo več strešnih oken, ki vam bodo poleg simetrije omogočila tudi pravo zračenje in svetlost prostora.

Sonce v nas vzbuja pozitivno energijo in boljše razpoloženje, zato je najpomembnejši del vsakega doma zagotovo količina sončne svetlobe. Vsak je rad srečen, pa vi? Pritrdilen odgovor na to vprašanje je razlog, zakaj so strešna okna popolna izbira za vse prostore podstrešja, ki hrepeni po naravni sončni svetlobi in svežemu zraku. Tudi vi lahko imate del neba v svojem domu. 

Zakaj izbrati Tondach strešna okna?

Wienerberger in Tondach sta svetovno priznani blagovni znamki in sinonim za kakovost na področju gradbenega materiala in strehe. Kakovost je tisti faktor, ki ima odločilno težo v pogovorih med gradbeniki, arhitekti in vlagatelji. Z vključitvijo strešnih oken v svojo ponudbo Wienerberger dokazuje, da si nenehno prizadeva izboljšati svojo ponudbo ter z možnostjo celostne ter kvalitetne gradnje zadovoljiti stranke.

S kakovostjo na visokem nivoju in funkcionalnostjo Tondach strešna okna zagotavljajo vrhunsko toplotno izolacijo, visoko neprepustnost ter zagotavljajo optimalno količino svetlobe v prostoru. Vse to v našem domu ustvari atmosfero za udobno bivanje. Kar je posebej pomembno, je zagotovo to, da za kvaliteto in vsemi zagotovili stoji Wienerberger, ki ponuja najdaljšo garancijo kakovosti na trgu, le-ta traja do 10 let! Namestitev Tondach strešnih oken dvigne vrednost vaše nepremičnine, okna vam namreč vgradijo preverjeni izvajalci in partnerji, kar zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo oken. 

Sodobna strešna okna ponujajo širok izbor oblik in velikosti, s skrbjo za kakovost okna, ki ga namestite, pa poskrbite tudi za izolacijo prostora. Izberite najboljša strešna okna, ki bodo v vaš dom vnesla del neba.

Strešna okna Tondach s centralnim vzmetenjem so popolnoma združljiva s Tonadach strešniki in so na voljo v šestih najbolj iskanih dimenzijah. Poleg strešnih oken so na voljo tudi zunanja in notranja senčila,  tako da lahko vedno nadzirate količino svetlobe v vašem domu. Za boljšo energijsko učinkovitost je priporočljiva vgradnja Tondach toplotne izolacije za okenski okvir, ki zmanjša izgubo energije pri hlajenju ali ogrevanju mansarde.

Več naravne svetlobe bo bivanje v vašem domu naredilo veliko bolj udobno, na vas pa je, da izberete, kateri model najbolj ustreza vašemu bivalnemu prostoru ... Obiščite spletno stran in si oglejte ponudbo raznolikih modelov Tondach strešnih oken. Preučite vse prednosti, ki vam jih izbira Tondach strešnih oken vnese v vaš dom. 

Zahtevajte ponudbo strešnih oken

Pridobite ponudbo strešnih oken

Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali glede vašega povpraševanja.