Inovativni Wienerberger koncepti
Inovativni Wienerberger koncepti

Informacije

Inovacije so prisotne povsod. Tudi v proizvodnji opečnih materialov, kjer ustvarjajo dodano vrednost. Wienerberger je odločen pri razvijanju inovativnih konceptov proizvodnih sistemov Porotherm, Tondach in Terca in njihovega sistema vgradnje. 
 

Sistemske rešitve

Širok razpon proizvodov za gradnjo od temelja do strehe! Nudimo inovativne sistemske rešitve za trajno, ekološko sprejemljivo in varčno gradnjo. 

e4 hiša

Koncept e4 hiše temelji na izpolnjevanju kriterija skoraj nič energijske hiše. e4 hiša omogoča zdrav, energetsko učinkovit in finančno dostopen dom ter odgovarja investitorjem, ki si želijo zdravo in naravno bivalno klimo.

Navodila za gradnjo

Če iščete informacije kako graditi z našimi sistemi, jih lahko najdete preko te povezave. Tu boste našli navodila kako graditi s Porotherm, Tondach in Terca izdelki. 

Questions & Answers

Odgovori na vsa vaša vprašanja o zidu, fasadi ali strehi!

Brick Award

Nagrada Wienerberger Brick Award, je bila prvič podeljena leta 2004. Nagrade se za sodobno, inovativno in vrhunsko opečno arhitekturo od tega leta podeljujejo na vsaki dve leti.

Spletna orodja Wienerberger

Tehnična podpora in online orodja

Wienerberger tehnična podpora vam je na razpolago v vseh fazah planiranja in gradnje. Razvili smo nekaj zelo uporabnih elektronskih online orodij, s katerimi si lahko pomagati pri iskanju želenih gradbenih materialov za vaš objekt!

Naš servis in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije v zvezi s prodajo in cenami  Wienerberger proizvodov, kontaktirajte vodje prodajnih področij.

Tehnično svetovanje

S ciljem optimalne tehnične podopore končnim strankam, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, smo oblikovali tehnično službo na terenu. 

Prijava na novice

Naše novice vsebujejo novosti in akcije Wienerberger ponudbe. Prijavite se in v trenutku prejmite vse aktualne informacije.