Porotherm zidni i stropni sistemi
Reference photo of single house in Trencianske Mitice 08
Building with three levels. Building Hephaistos, 50,52,54,56 Route du rhin - Strasbourg. Brick Terca Pagus Illuzo Grey Black

Sistemske rešitve

Zid je veliko več, kot le opeka. Je sistem rešitev proizvodov za zunanji ovoj stavbe, pregradne stene, strop in nadvoje. Streha niso le strešniki. Je sistemska rešitev vgradnje vseh elementov, ki zagotavljajo dolgoročno kvaliteto strehe z vgrajeno paropropustno folijo, elementi za prezračevanje ter zaščito pred vremenskimi vplivi. Tudi fasada ne predstavlja le zaščite zidu objekta, ampak je tudi vizualni detajl vsake zgradbe ter ji daje poseben šarm.  

Porotherm zidna opeka je energetsko učinkovita, moderna in ekološko sprejemljiva rešitev. Jamči nam trajnost, obstojnost, zdravo bivalno klimo v prostoru in zagotavlja varen dom za prihodnje generacije. 

Tondach opečni strešniki so naravni proizvod brez kemičnih dodatkov. Na voljo so številne možnosti oblik in barv za vse vrste streh in strešin. Pestra izbira zadovolji še tako zahtevnega kupca, tako za novogradnje kot za sanacije streh.  

K obstoječemu asortimanu strešnih sistemov in opreme, smo se odločili dodati strešna okna, ki se dovršeno vklopijo v dizajn vaše strehe. Zanesljiva, enostavna, vrhunskega dizajna in kakovosti - Tondach strešna okna. 

Terca klinker fasadna opeka predstavlja zaščitni sloj pred vremenskimi vplivi in obenem ponuja kreativno svobodo pri oblikovanju fasade. Terca opeka ustvarja brezčasno lepe objekte z nezamenljivim karakterjem in čarom. 

 
àüp

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebnega gradbenega materiala za vaš objekt.  Za zid, streho in fasado, s samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna za material. 

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov kontaktirajte naše območne vodje prodaje.  

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih.