Porotherm zidni i stropni sistemi
Reference photo of single house in Trencianske Mitice 08
Building with three levels. Building Hephaistos, 50,52,54,56 Route du rhin - Strasbourg. Brick Terca Pagus Illuzo Grey Black

Sistemske rešitve

Zid je veliko več, kot le opeka. Je sistem rešitev proizvodov za zunanji ovoj stavbe, pregradne stene, strop in nadvoje. Streha niso le strešniki. Je sistemska rešitev vgradnje vseh elementov, ki zagotavljajo dolgoročno kvaliteto strehe z vgrajeno paropropustno folijo, elementi za prezračevanje ter zaščito pred vremenskimi vplivi. Tudi fasada ne predstavlja le zaščite zidu objekta, ampak je tudi vizualni detajl vsake zgradbe ter ji daje poseben šarm.  

Porotherm zidni sistemi

Porotherm glinena opeka je energetska, učinkovita, moderna in ekološka rešitev. Trajnost, zdrava klima in varnost vašega doma so zagotovljeni.

Tondach strešni sistemi

Da klasika ne gre nikoli iz mode, potrjuje stoletna tradicija uporabe Tondach kritine, ki skozi več generacij navdušuje dužine po vsem svetu.

Tondach strešna okna

Tondach ponuja celovite strešne rešitve! Poiščite vse za kakovostno streho na enem mestu in izberite Tondach strešna okna, ki bodo v vaš dom vnesla poseben sijaj. 

Oblikovanje zunanjih prostorov

Semmelrock Stein + Design s svojimi inovativnimi izdelki in modernimi tehnikami proizvodnje, postavlja nove standarde v oblikovanju zunanjih prostorov in površin.

Terca fasadni sistemi

Fasadna opeka Terca ponuja izjemno ustvarjalno svobodo pri oblikovanju, poleg brezčasne fasade pa zagotavlja tudi zaščito objekta pred vremenskimi vplivi.

 
àüp

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebnega gradbenega materiala za vaš objekt.  Za zid, streho in fasado, s samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna za material. 

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov kontaktirajte naše območne vodje prodaje.  

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih.