Pasivne hiše 2019

Dnevi pasivnih hiš bodo potekali od 8. do 10. novembra 2019, ko sil lahko pasivne hiše ogledate po vsej Sloveniji. Projekt poteka v organizaciji Konzorcija pasivna hiša, Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad in Fakulteta za arhitekturo Univerza v Ljubljani. Dnevi pasivnih hiš so priložnost, da v živo spoznate  energijsko varčne stavbe.

Dnevi pasivne hiše so namenjeni vsem, ki razmišljajo o gradnji ali prenovi hiše, poznajo veliko dejstev, pa bi jih radi pred odločitvijo preverili. Pa tudi tistim, ki jih preprosto zanima, kaj je pasivna hiša, kako deluje, kaj lahko od nje pričakujemo in kako je v njej živeti. Tudi letos imajo pester spremljevalni program. Predavanja o pasivni hiši, 8. november ob 16.30, Fakulteta za arhitekturo UL, Zoisova 12, Ljubljana, Vurnikova predavalnica. Spremljevalni dogodek – posvet o vgradnji prezračevalnih sistemov za novogradnje in obnove v pasivnem standardu.

Wienerberger skupaj z Zeleno gradnjo predstavlja dve novogradnji:

Možni termin ogleda: sobota 9.11. od 9.00 – 15.00  

PRIJAVE: info@zelenagradnja.si ali  office.si@wienerberger.com

Možni termin ogleda:  nedelja 10.11. od 9.00 – 12.30

PRIJAVE: info@zelenagradnja.si ali  office.si@wienerberger.com

 
àüp

Tehnična podpora in online orodja

Wienerberger tehnična podpora vam je na razpolago v vseh fazah planiranja in gradnje. Razvili smo nekaj zelo uporabnih elektronskih online orodij, s katerimi si lahko pomagati pri iskanju želenih gradbenih materialov za vaš objekt!

Naš servis in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije v zvezi s prodajo in cenami  Wienerberger proizvodov, kontaktirajte vodje prodajnih področij.

Tehnično svetovanje

S ciljem optimalne tehnične podopore končnim strankam, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, smo oblikovali tehnično službo na terenu. 

Prijava na novice

Naše novice vsebujejo novosti in akcije Wienerberger ponudbe. Prijavite se in v trenutku prejmite vse aktualne informacije.