Arhitektura e4 hiše

Koncept e4 hiše je nastal z mislijo na naravo. Dom predstavlja varno zavetje. Biti mora naraven, zdrav in cenovno sprejemljiv.  Zasnovan tako, da bo ohranjal svojo vrednost. To so dobri razlogi, da podrobneje spoznate Wienerberger koncept gradnje e4 hiše. 

Izjava arhitekta

Nande Korpnik Architect e4 Croatia and Slovenia
Nande Korpnik

Malo je gradbenih materialov, ki so skozi svojo večtisočletno uporabo in ob stalnih posodobitvah, še vedno ohranili svoj primarni pomen.Tudi njihovo poslanstvo ostaja še vedno isto. Žgani zidak je osnovna gradbena enota. Najbolje se počuti, ko je sezidana v topel dom, grajeno družinsko hišo. Hiša koristi vsa dosedanja napredna in ekološko primerna tehnična spoznanja, je osnova za prijetno in varno bivanje, v njej pa ostaja na dobra, klasična opeka.

Kljub želji, da se stavba arhitekturno izpostavi kot izkaz današnjega časa, so bila pri snovanju uporabljena zadnja tehnična dognanja. Posebna pozornost pri snovanju nove zgradbe je bila namenjena iskanju osnovnih rešitev dispozicij, reševanju detajlov, izbiri materialov, inštalacijske in druge opreme, ki omogočajo uporabo in dolgo življenjsko dobo družinske e4 hiše.

 
àüp

Nova streha za vašo hišo?

Želite obnoviti streho in s tem narediti vaš dom varnejši, energetsko učinkovitejši in sodobnejši? Uporabite našo individualno vizualizacijo strehe! V nekaj korakih boste videli, kako nova streha izgleda na vašem že obstoječem domu! 

Naš servis in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije v zvezi s prodajo in cenami  Wienerberger proizvodov, kontaktirajte vodje prodajnih področij.

Tehnično svetovanje

S ciljem optimalne tehnične podopore končnim strankam, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, smo oblikovali tehnično službo na terenu. 

Prijava na novice

Naše novice vsebujeju novosti in akcije Wienerberger ponudbe. Prijavite se in v trenutku prejmite vse aktualne informacije. 

Povezane vsebine