Productfinder, Vertriebsapp
Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Dobrodošli na naši novi spletni strani!

V vseh 200 letih obstoja, smo vedno težili k inovacijami  in modernizaciji svojega dela. Preteklost na prehodu v sedanjost in prihodnost vam predstavljamo na naši novi spletni strani.

Uradna Wienerberger spletna stran ponuja informacije za končne uporabnike, trgovce, arhitekte, izvajalce in vse, ki želijo izvedeti več o naših izdelkih.

Naše poslanstvo dopolnjuje naš cilj - in to so zadovoljni kupci. Da bi vam posredovali točne in ustrezne informacije, vsakodnevno nadgrajujemo vsebino, ki vam je dostopna preko naše spletne strani.

V razdelku »Orodja in storitve« si lahko prenesete brošure in tehnične informacije o vseh izdelkih. Na voljo so tudi podrobnosti AutoCAD-a in preostala tehnična dokumentacija. 

Najdite vse kar vas zanima

Veste kako?

Hitro in enostavno. Spletna stran wienerberger.si je zastavljena tako, da hitro in enostavno najdete informacije, ki jih iščete. 

Nudimo vam informacije o široki paleti proizvodov, o tehničnih informacijah in navodila za gradnjo.  

Inspirirajte se

Z Wienerberger materialom

Preglejte inspirativne objekte, ki so zgrajeni z našimi proizvodi in ki navdihujejo tako arhitekte, kot končne stranke. 

e4 hiša

Sodelovanje Wienerbergerja s partnerji

Bodite del naše e4 zgodbe in informirajte se o gradnji prve e4 hiše v Sloveniji. Preglejte projekt e4 hiše, sodelovanje s partnerji in samo gradnjo skoraj nič energetske e4 hiše. 

Architects working in their office

Prijava na novice

Naše novice prinašajo najpomembnejše informacije iz podjetja Wienerberger. Preprosto se prijavite in novice boste prejemali na vaš e-naslov. 

Naš servis in orodja

Prodajna področja

Za vse informacije povezane z nabavo in cenami Wienerberger proizvodov kontaktiranjte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora in svetovanje

Za optimalno tehnično podporo in svetovanje končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom ter poslovnim partnerjem, skrbi naš tehnični tim.