Linije proizvoda za savršen dom!
Reference photo new construction single family in Izegem

SATURN - strešnik velikega formata za kvalitetno streho

Glineni strešnik večjih dimenzij pomeni hitrejšo vgradnjo, manj delovnih ur in posledično nižjo ceno.

  • Moderen strešnik velikih dimenzij (10 kos/m²)
  • Blagi naklon strehe – že od 10°
  • Dizajn in funkcionalnost za vse vrste streh
  • Enostavna, hitra in ekonomična postavitev
  • 33 let garancije

Kakovosten in vizualno prijeten strešnik daje strehi individualnost in estetiko.

Zaradi nenehno višjih stroškov montaže se nadaljuje trend proizvodnje vedno večjih glinenih strešnikov. Tako smo razvili tudi strešnik Saturn, s katero pokrijemo kvadratni meter strehe z le desetimi strešniki.

Saturn je velikoformatni strešnik iz moderne linije strešnikov, ki zadovolji najnovejše zahteve moderne arhitekture. S svojo enostavno obliko se odlično sklada z modernimi, pravokotnimi strukturami. Z zmanjšano površino omogoča ustvarjanje ravnih črt na strehi.

Zahvaljujoč popolni tehnični obdelavi je postavitev strešnika Saturn hitra in preprosta ter ima možnost drsnega letvanja, zaradi česar je popolna tako za novogradnjo kot za sanacijo obstoječih ostrešij.

 

Raven dizajn in subtilna poravnava dajejo strehi eleganten, moderen in čvrst videz.  Dvostransko bočno zapiralo in dvojno zapiranje glave zagotavljata optimalno zaščito in funkcijo odvoda vode. 

Saturn je na voljo v več engobiranih in glaziranih različicah. Oplemenitena zgornja površina prispeva k obstojnosti barve in dolgotrajni kakovosti strehe po vaših željah.

 

Razpoložljive barve: 

Natur:  naravno rdeča

Natur Color: rdeča, bakreno rjava, črna, temno siva

Color+: črna, rdeča, siva