Moderna hiša pokrita z Veneton 11 strešniki

Veneton 11 strešnik

Veneton 11 streha

Zakaj je Veneton 11 popoln za mediteranske strehe?

Zahvaljujoč svoji edinstveni obliki in široki paleti barv, ta strešnik vaši strehi daje šarm, eleganco in značilen mediteranski videz. 

  • Moderna različica korca
  • Veliki format, 11 kosov/m²
  • Dopušča blag naklon strehe - že od 10°
  • Izjemna odpornost na burjo
  • 33 let garancije

Veneton 11 (Venera) je strešnik velikega formata, ki po videzu sledi liniji in žlebasti obliki najstarejših tipov mediteranskih strešnikov, korcev. To je tudi razlog, da se ta moderna rešitev odlično prilega tradicionalni arhitekturi Mediterana!

Delo z Veneton 11 strešnikom je hitro in enostavno: celo 5-krat hitrejše v primerjavi s klasičnim korcem, medtem ko visoka kakovost in posebna oblika tega strešnika zadovoljita tudi najzahtevnejše kupce. Poleg hitrejše pokrivnosti je prednost strešnika Veneton 11 v tem, da z njegovo uporabo prihranite vsaj 15 % pri nakupu materiala v primerjavi s klasičnimi strešniki. Možnost pokrivanja streh z blagim naklonom je dodatna pomembna prednost Venetona 11, saj dopušča do 50 % blažji naklon!

Široka paleta barv

Strešnik Veneton 11 je na voljo v edinstvenih barvnih odtenkih, ki odsevajo značilne nianse glinenih strešnikov sončnih dežel. Ta vrhunski izdelek je prepoznaven na svetovni ravni - Tondach Veneton 11 v engobah barv RV3 in RV4 je bil razvit posebej za projekt Soči in s svojo lepoto prispeva k privlačnosti te olimpijske vasi.

Spoznajte vse odtenke strešnika Veneton 11!

 

Projektno tehnično svetovanje Wienerberger

Dogovorite se za sestanek s projektno-tehnično ekipo

Potrebujete tehnično pomoč? Kontaktirajte nas za brezplačno tehnično pomoč, prodajno svetovanje ali izračun materiala.