Zidanje Porotherm Profi Dryfix
Zidanje Porotherm Profi Dryfix

Porotherm Profi opeka

  • Hitra in enostavna gradnja
  • Visoka stopnja zaščite pred toploto in hrupom
  • Naravna in zdrava klima
  • Trajnosten in ekološko sprejemljiv material
  • Celostne sistemske rešitve

Želite graditi varno in trajnostno? Porotherm Profi opeka je optimalna rešitev za vaš projekt. Proizvodnja je natančna in poteka z računalniško kontroliranim postopkom brušenja. Opeka je naraven in ekološki izdelek, izdelan iz gline, peska in žagovine, ki se lahko po uporabi 100-odstotno reciklira. Glavne lastnosti Porotherm Profi sistema za gradnjo so energetska učinkovitost, kakovost, sistemske rešitve, varnost ter suha in hitra gradnja.

Zidanje z zidaki je zelo enostavno, hitro in natančno. Kot vezivo se uporablja lepilo Porotherm Dryfix.extra, ki zagotavlja izjemne toplotne lastnosti in odlično sprijemljivost zidakov. Z lepilom Porotherm Dryfix.extra in zidaki Porotherm Profi lahko gradite tudi pozimi, pri temperaturi do -5 °C. Ravnanje z lepilom je zelo preprosto in vedno pripravljeno za uporabo, mešalec za malto in visoki manipulativni stroški pa so definitivno preteklost.

Digitalisation process at Wienerberger

Brezplačni izračun materiala

Naročite breplačen izračun materiala za Porotherm Profi opeko.

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Prijava na novice

Naše novice prinašajo informacije in akcije iz podjetje Wienerberger. Preprosto se prijavite in novice bodo prihajale na vaš elektronski naslov. 

Naš servis in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije v zvezi s prodajo in cenami  Wienerberger proizvodov, kontaktirajte vodje prodajnih področij.

Tehnična podpora

S ciljem optimalne tehnične podopore končnim strankam, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, smo oblikovali tehnično službo na terenu. 

Povezane vsebine

Povezane vsebine