Rešitve za zid

Gradnja stanovanjske stavbe ni nikoli lahka naloga. Zato je pomembno posebno pozornost posvetiti pravim stvarem. Prvi in najpomembnejši korak je skrbno izbirati gradbene materiale - in izbira Opeke Porotherm ni nikoli napačen korak! Poiščite svoj model za popoln in varen dom. 

Nova generacija brušene opeke

Porotherm IZO Profi

Moderna rešitev za gradnjo je Porortherm IZO Profi opeka, ki je tako energetsko učinkovita, da dodatna izolacija sten ni potrebna - izolacija se namreč  nahaja v opeki. Poleg znato nižjih stroškov ogrevanja in hlajenja, imajo hiše grajene z inovativno Porotherm IZO Profi opeko številne druge prednosti. 

Kako graditi skoraj ničenergijsko hišo?

Prva skoraj ničenergijska hiša na Hrvaškem

V sodelovanju s partnerji je podjetje Wienerberger prvo takšno hišo zgradilo na Hrvaškem. Družinska e4 hiša velikosti 170 mse nahaja v Zagrebu in je zasnovana tako, da nudi maksimalni občutek ugodja, tako v zimskih mesecih kot tudi v času največje vročine. Nizki stroški ogrevanja in hlajenja so poleg optimalnih temperatur in vlažnosti zraka, le ena izmed prednosti skoraj ničenergijskih stavb.

blog wb
blog saveti
Mother and child reading a book

Prijavite se na Newsletter

Novice prinašajo najpomembnejše informacije iz skupine Wienerberger. Prijavite se na novice in obveščeni boste o naših novih izdelkih, spremembah in prihajajočih dogodkih.