PVC Tondach strešno okno v kopalnici
PVC model Tondach strešnega okna bele barve

10 razlogov zakaj izbrati Tondach strešna okna

Wienerberger ponuja pestro izbiro Tondach strešnih oken, tako da lahko izberete model, ki najbolj ustreza vašemu domu. Zagotovo je končni izgled ter ujemanje strešnega okna z zasnovo vaše notranjosti in zunanjosti pomembno, vendar to ni najpomembnejši vidik izbire strešnega okna. Največjo pozornost je treba nameniti kakovosti in kompatibilnosti oken s celotno streho.

Z izbiro celovitih strešnih rešitev Tondach: glinenih strešnikov, dodane sistemske opreme in strešnih oken - lahko to skrb odmislite, saj so strešna okna popolnoma kompatibilna s Tondach strešniki. Z vgradnjo vseh rešitev, ki prihajajo iz Tondacha, dobite kakovostno streho. Slednja, zahvaljujoč naravnim materialom na strehi, ki »dihajo«, vašemu domu zagotavlja udobno in zdravo bivanje. Ko govorimo o Tondach strešnih oknih, je ena glavnih lastnosti vrhunska toplotna izolacija in s tem večja energijska učinkovitost. Energijsko učinkovitost zagotavlja troslojna zasteklitev, ki v zimskih mesecih preprečuje vstop mraza ter tako prihrani toploto v vašem domu in zmanjša mesečne stroške. Prav tako ščiti pred zunanjim hrupom, poskrbi za boljšo zvočno izolacijo ter poleti ščiti prostor pred sončno svetlobo.

V ponudbi je na voljo šest različnih modelov strešnih oken, vsako v šestih različnih dimenzijah. Zdaj lahko vsak najde svoje popolno okno!

 

Prednosti Tondach strešnih oken

Vrhunska toplotna izolacija Tondach strešnih oken
Vrhunska toplotna izolacija

Posebna zasnova strešnih oken omogoča vzdrževanje toplote v notranjem prostoru tekom zime ter hkrati ščiti pred prevelikim segrevanjem v poletnih mesecih. S tem se enostavno ohranja optimalno temperaturo bivalnega prostora. Vsa stekla so vakuumirana in polnjena s plinom argon.

Udobno bivanje v notranjem prostoru
Udobno bivanje v notranjem prostoru

Sodobna strešna okna so optimalna rešitev za vsak prostor, saj osvetljujejo interier, zračijo prostor ter zagotavljajo pogled na zunanjost. Z odprtim pogledom na zunanje okolje, se s strešnimi okni zagotavlja optimalna količina svetlobe kar zmanjša utrujenost in zagotavlja boljšo produktivnost ter s tem visoko kakovost bivanja.

Tondach strešno okno izdelano iz recikliranih materialov
Reciklirani materiali

Tako kot so Tondach strešniki izdelani iz naravnih materialov in jih lahko skoraj 100 % recikliramo in ponovno uporabimo, tako so tudi Tondach strešna okna izdelana iz materialov, ki omogočajo ponovno uporabo - tako lesena kot PVC okna. 47 % PVC okna je izdelanega iz recikliranega materiala.

Trajnost

Kakovost strešnih oken je zagotovljena že v procesu proizvodnje, saj so okna izdelana iz borovega lesa, ki je vakuumsko impregniran in prebarvan z akrilnim lakom. Poleg tega ima spodnji rob okenskega krila na sebi plastično zaščito (vodilo), ki preprečuje poškodbe okenskega krila pri zapiranju.

Inovativni TopSafe varnostni sistem
Občutek varnosti

Protivlomno lepljeno termo steklo zagotavlja občutek varnosti v vašem domu. S tem inovativnim sistemom je okno zaščiteno pred lomljenjem. Poseben sistem za močnejšo konstrukcijo okna predstavlja "topSafe system", ki izboljša odpornost strešnega okna pri poskusu vloma.

Najdaljša garancija na trgu - Tondach strešna okna
Najdaljša garancija

Dolgoletne izkušnje poslovanja so nas naučile, kako pomembna je garancija na izdelek in s tem vzpostavljeno zaupanje med uporabnikom ter podjetjem. Iz tega razloga vam pri izbiri Tondach strešnega okna zagotavljamo 10-letno garancijo na okno in kar 20-letno garancijo na stekla.

Z nakupom Tondach strešnih oken - ekonomski prihranek
Ekonomski prihranek

S sodobno zasnovo strešnih oken je zagotovljena ustrezna osvetlitev v notranjosti mansarde, kar prispeva k racionalnejši porabi sistemov za ogrevanje in klimatizacijo. Zaradi manjše potrebe po električni energiji, je prihranek pri stroških vzdrževanja zagotovljen.

Zdrava klima v prostoru - Tondach strešna okna
Zdrava klima v prostoru

Strešna okna niso le vir svetlobe, temveč so tudi varuhi našega zdravja. Dodatna količina dnevne svetlobe v prostoru, ki jo omogočajo strešna okna, ugodno vpliva na fiziološko, psihološko in mentalno zdravje ljudi.

Optimalna količina zraka v prostoru - Tondach strešna okna
Optimalna količina zraka v prostoru

Dobro prezračevanje zagotavlja zdravo in prijetno življenjsko okolje. Tondach okna omogočajo optimalno količino svežega zraka v prostoru, s tem pa zmanjšajo možnost kondenzacije in tako ohranjajo zdravo bivalno klimo.

Funkcionalnost in zasnova Tondach strešnih oken
Funkcionalnost in zasnova

Kljuka na spodnji strani zagotavlja udobnost pri uporabi okna. Omogoča čvrsto zapiranje okna, hkrati pa je za uporabo udobna tudi na višji poziciji okna, saj je lahko dostopna. Prav tako je zagotovljeno enostavno rokovanje, ker je kljuka opremljena z dvema stopnjama mikro odpiranja.

Zahtevajte ponudbo strešnih oken

Vas zanima cena strešnega okna, ki ga želite vgraditi?