Nova generacija brušene opeke
alegra 15 dunkelgrau, alegra 15, alegra, satteldach, gabled roof, snow guard grid

Zaščita pred snegom

Varnost in zaščita pod in na strehi, sta naša glavna skrb. Celotni Tondach program je prilagojen vsaki vrsti strešnikov posebej. Proizvodi za zaščito pred snegom zagotavljajo največjo stopnjo varnosti po vseh standardih in priporočilih. 

 

Snegolovi

Tondach snegolovi so trajna in varna rešitev za preprečevaje nekontroliranega zdrsa snega z vaše strehe.

S pravilno namestitvijo in zadostno količino snegolovov v prvi vrsti zaščitite sebe in nenazadnje tudi samo streho in vse njene dele (žlebovi, ...). Četudi se nekontrolirani zdrsi zmanjšujejo pri manjših nagibih strešin in pri manj gladkih površinah strešnikov, je edina učinkovita zaščita pred plazom s strehe strokovno postavljen snegolovni sistem.

Pozor! Starejša kot je snežna odeja, večja je njena gostota. Ta lahko znaša tudi do 300 kg/m3!

Tondach snegolovi se ne samo harmonično vkjučujejo v vizualni izgled strehe, ampak tudi in predvsem zagotavljajo varnost.T

Nasvet

Na območjih z večjo snežno obremenitvijo se priporoča povečanje števila snegolovov na m2. Prav tako se nad vsakim prebojem strehe priporoča gostejša razporeditev snegolovov.

Prednosti Tondach sistemske rešitve za zaščito pred zdrsom snega:


• Varnost in zaščita.
• Hitra in enostavna montaža.
• Z obliko in barvo se povsem vključujejo v sam videz strehe.

 
Tri hiše, Slovenija

Tehnična podpora in online orodja

Wienerberger tehnična podpora vam je na razpolago v vseh fazah planiranja in gradnje. Za vas smo razvili online orodja, s katerimi si lahko pomagate pri izračunu potrebnega materiala za vaš objekt.  

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije, vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih. 

Povezane vsebine

Referenčni objekti

Preglejte vse referenčne objekte.