Porotherm zidni i stropni sistemi
Product manager checking ventilation roof tiles in front of chimney standing on the roof wearing hard hat and safety jacket

Tondach strešni sistemi

Tondach niso le strešniki. Tondach streha je sistem.  Na osnovi celostnih rešitev  s sistemsko opremo nudimo vsestransko vrhunsko rešitev za vašo streho. Tondach zagotavlja zaščito, varnost in dolgotrajno kvaliteto. Opečni strešniki Tondach so naravni proizvod brez kemičnih dodatkov. Na voljo je široka paleta barv in modelov, kar omogoča pester asortiman za vse vrste streh in strešin.  

Tondach strešna okna

K obstoječemu asortimanu strešnih sistemov in opreme, smo se odločili dodati strešna okna, ki se dovršeno vklopijo v dizajn vaše strehe. Zanesljiva, enostavna, vrhunskega dizajna in kakovosti - Tondach strešna okna. 

 
àüp

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebnega gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho in fasado, s samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna za material. 

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore našim končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih.