Porotherm zidni i stropni sistemi

Osvojite Tondach dodatno opremo za streho!

Wienerberger nagrajuje!

Iščete najboljšo streho oziroma ste pred sanacijo strehe? Želite imeti kvalitetno streho z maksimalno zaščito za dolgotrajno varnost in kvaliteto? Tondach je prava izbira!
 
Sodelujte v nagradni igri in osvojite lepe nagrade - Tondach dodatno opremo za streho. Izpolnite preprost spletni kalkulator, ki smo ga razvili za pomoč pri gradnji ali prenovi strehe.

  • Celovite rešitve
  • Povečana varnost strehe
  • Estetska usklajenost s Tondach strešniki
  • Visoka kakovost in obstojnost
  • Enostavna in hitra vgradnja

Kako osvojiti nagrado?

Le z nekaj preprostimi kliki, s pomočjo spletnih kalkulatorjev! Vpišite osnovne podatke, kot so dolžina slemena in špirovcev, število dimnikov, izberite med modeli Tondach strešnikov, dodajte potrebno število snegobranov in sponk za zaščito pred neurji.

Že čez nekaj sekund boste dobili izračun glede potrebne strešne opreme Tondach: osnovni strešniki Tondach, krajniki, zračniki, Tondach paropropustna folija in ostala sistemska oprema za vašo novo streho.

Skupaj bomo nagradili 6 udeležencev nagradne igre : srečnežev! Podeljujemo eno glavno nagrado, opremo za streho Tondach. Nagrada vključuje opremo za streho v velikosti do 150 m2; strešno folijo Tondach, slemensko grebenski prezračevalni trak, slemenjake, zračnike, zaščitno mrežico proti pticam, snegobrane, vetrne sponke ter ostalo opremo, odvisno od podnebja in vrste strešnika. Glavno nagrado bomo podelili samo enemu udeležencu : zmagovalcu; nagradne igre in le-ta ne vključuje strešnikov!

Dodatno bomo izžrebali še 5 nagrajencev, ki bodo prejeli po eno Premium Tondach strešno folijo FOL MONO DT!

Nagradna igra poteka do 31.10.2019 preko spletne strani www.wienerberger.si/osvojite-tondach-dodatno-opremo-za-streho

 

Znani so dobitniki nagradne igre „Osvojite Tondach dodatno opremo za streho“

 

Nagradna igra" Osvojite Tondach dodatno opremo za streho“  je zaključena. Iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali in izpolnili spletni kalkulator.

Prejeli smo veliko število prijav. Tričlanski odbor Wienerberger je s pomočjo računalniškega sistema izžrebal 6 nagrajencev. Vse srečne dobitnike smo o nagradi tudi telefonsko in pisno obvestili.

 

GLAVNA NAGRADA

Dodatno Tondach opremo za streho v skupni vrednosti 750 EUR+DDV, ki vključuje keramične in nekeramične dodatke za streho prejme:

M. Vezenšek (Štore)

 

DODATNE NAGRADE

5 nagrajencev prejme po eno Premium Tondach strešno folijo FOL MONO DT!

1. M. Urbanček (Šenčur)

2. D. Josič (Ribnica)

3. K. Kocpek (Sp. Duplek)

4. S. Šmauc (Laško)

5. C. Koželj (Grosuplje)

 

Čestitke vsem srečnim dobitnikom v imenu celotne ekipe Wienerberger!

Architects working in their office

Prijava na novice

Naše novice prinašajo najpomembnejše informacije iz podjetja Wienerberger. Preprosto se prijavite in vse informacije boste prejemali direktno na vaš elektronski naslov. 

Pravila in pogoji nagradne igre

Pravila in pogoji nagradne igre Wienerberger

Nagradna igra „Osvojite Tondach dodatno opremo za streho!“ poteka od 3.10.2019 do 31.10.2019

KAJ JE TONDACH OPREMA ZA STREHO?
 
Tondach sistemske rešitve so zasnovane v skladu z inovativno konstrukcijo in zajemajo vse segmente strešne konstrukcije in zaščite. Podaljšajte življenjsko dobo in varnost svoje strehe s sodobnimi rešitvami za odzračevanje strehe, zaščito pred snegom, rešitvami za prodor strehe, zaščito strešne konstrukcije pred vlaženjem, sekundarno izdelavo strehe, rešitvami za zaščito pred vetrom in sistemom za strešno streho.

Architects working in their office

Prijava na novice

Naše novice prinašajo najpomembnejše informacije iz podjetja Wienerberger širom sveta. Prijavite se in vse informacije boste prejemali na vaš elektronski naslov.  

Povezane vsebine

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore našim končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih.