Tondach Veneton 14 (Mediteran Plus) odzračnik poskrbi za ustrezno prezračevanje strehe. Navzven se optično ujema, v notranjosti pa je popolno povezan ter vodotesen. Kakovostno in natančno prileganje poskrbi za zanesljivo ter trajno preprečevanje zamakanja pri strešnih odprtinah.

Preboji skozi streho so posebna vrsta izziva pri vseh strehah. Tondach sistemske rešitve z namenskimi strešniki, lepili in tesnilnimi manšetami preprečujejo poškodbe zaradi prodora vode in vlage.
Predvsem pri prebojih strehe obstaja veliko tveganje za vdor vode v konstrukcijo. Tondach sistemska rešitev opečnega odzračnika je sestavljena iz kompleta za odzračnik in vključuje:
opečni odzračnik, strešnik za opečni odzračnik (prilagojen odprtini za vhod/izhod solarnih napeljav, Φ75mm), fleksibilno priključno cev, tesnilno manšeto in tesnilno lepilo za varno namestitev na rezervno kritino.

• Odličen pretok zraka.
• Vetro- in vodonepropustni.
• Enostavna, hitra in varna montaža.
• Primerno za vse naklone strešin.
• Obstojni v vseh vremenskih razmerah in odporni na UV-sevanje.

Vgradnjo kompleta opečnega odzračnika najdete na: https://links.tools.wbs-see.com/preboji-skozi-streho

Referenčni objekti

Nova streha za vašo hišo

Nova streha za vašo hišo?

Želite obnoviti streho in s tem narediti vaš dom varnejši, energetsko učinkovitejši in sodobnejši? Uporabite našo individualno vizualizacijo strehe! V nekaj korakih boste videli, kako nova streha izgleda na vašem že obstoječem domu!