Saturn granit
Tondach krovni prozori - ugrađen HR

Popoln par – Tondach strešniki in strešna okna

Sanjarite o svojem domu, o popolnem domu, ki bo ustrezal zahtevam sodobne in moderne arhitekture ter bo hkrati trajno varen? Tondach vam nudi celostno strešno rešitev!

Glineni strešniki so že desetletja najbolj priljubljen strešni material. Glineni strešniki pogosto pokrivajo strehe družinskih hiš ali drugih večstanovanjskih objektov, kakor tudi strehe poslovnih in industrijskih zgradb ter se velikokrat uporabljajo tudi pri obnovitvenih delih različnih strešnih sistemov. Ni pomembno, za kakšen projekt gre, pomembno je to, da pri vsakem projektu s Tondach strešniki dosežete željeni učinek – pa naj gre za sodobne, tradicionalne, klasične ali ekstravagantne strehe.

Ne glede na izbrano varianto strehe imate z Wienerbergerjem zanesljivega gradbenega partnerja, saj vam ob široki ponudbi modelov in barv strešnikov nudimo tudi vso sistemsko opremo, s katero bo vaša streha trajno varna. Dodatni strešni zaščitni elementi bodo zagotovili, da bo streha vašega doma zdržala najmočnejše sunke burje (tudi do 210 km/h) ali večjo količino snega, ne da bi puščala in uničila vaše podstrešje. Glede na to, da smo omenili tudi podstrešje, naj vam predstavimo še novost v Tondach asortimaju -  to so STREŠNA OKNA. Elegantna, zanesljiva in kakovostna okna, ki so popolnoma združljiva s Tondach strešniki in sistemsko opremo, bodo zagotovila brezhibno zaščito vaše strehe ter hkrati naredila vašo mansardo tudi najbolj priljubljen prostor v vašem domu. Izberite celotno rešitev, rešitev na enem mestu, saj boste tako največ pridobili prav VI!

10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI TONDACH

Kvaliteta

#1

Tondach glineni strešniki so vrhunski in kakovostni izdelek, izdelan izključno iz naravnih materialov ter primeren za vse vrste streh. Kakovost celotne sistemske rešitve prispeva k stabilnosti in varnosti celotne strehe.

33 let garancije za Tondach strešnike

#2

Kakovost Tondach izdelkov ima 33 letno garancijo, v kolikor pa so glineni strešniki pravilno nameščeni ter se uporabljajo in vzdržujejo na ustrezen način, je njihova življenjska doba lahko tudi več kot 100 let.

Tondach celostna sistemska rešitev

#3

Naj gre za dodatne keramične elemente, elemente za prezračevanje strešne konstrukcije, za zaščito pred snegom, sekundarno streho ali zaščito pred vetrom - z namestitvijo celotne sistemske rešitve lahko govorimo o strehi kot sistemu. Vsak element ima svojo funkcionalnost ter zagotavlja določeno varnost in zaščito vaše strehe pred najbolj ekstremnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa omogoča prihranek energije, ustvarja prijetno klimo in podaljša življenjsko dobo strehe.

Širok barvni spekter

#4

Široka ponudba barv in modelov je le ena od prednostih Tondach strešnikov. Ti so tudi popolnoma odporni na UV sevanje in glede barvne stabilnosti ohranjajo svoj prvotni videz. Med proizvodnim procesom se oplemeniti zgornje površine strešnika in naredi zaključne obdelave na naravni osnovi ter se nato žgejo na več kot 1000°C. Tako zgornja površina strešnika postane trden, nedeljivi del strešnika ter se tako zagotovi obstojnost barve in trajna kakovost strehe.  

Naravni proizvodi

#5

V samem proizvodnem procesu učinkovito in odgovorno uporabljamo energijo, surovine in vodo. Tondach strešniki so izdelani iz popolnoma naravnih materialov, natančneje iz 4 osnovnih elementov: zemlje, zraka, ognja in vode, brez kakršnih koli kemičnih dodatkov, zato tudi strešniki ne sproščajo v okolje škodljivih snovi, alergenov ali kemikalij. Strešniki se lahko skoraj 100 % reciklirajo, kakor je tudi možna njihova ponovna uporaba in namestitev.

Blagi naklon

#6

Sodobna stavba pokrita s strešniki? Vsekakor je to mogoče! Sodobne stavbe uvajajo spremembe v načinu gradnje in iščejo rešitve, kako izstopati v primerjavi z drugimi stavbami v soseščini. Zato smo izdelali sodobne strešnike, ki so ustvarjeni prav za izpolnitev vaših želja in inovativnih arhitekturnih rešitev! Tondach strešniki Saturn in Venera so popolna kombinacija dizajna in funkcionalnosti ter so prilagojeni za vgradnjo na zelo rahel naklon strehe – že od 10°.

Trajnost

#7

Tondach opečni strešniki so izdelani iz naravnih materialov - kakovostne gline - brez škodljivih sestavin, ki se žge pri zelo visokih temperaturah in so zaradi tega izredno stabilni in odporni na vročino, kakor tudi na zmrzal ter na umazanijo in kemikalije. Oplemenitena zgornja površina zagotavlja strešnikom ob dolgotrajni estetiki tudi popolno odpornost na UV sevanje, kisline in kemikalije. Z vgradnjo celovite sistemske rešitve Tondach je dokazana življenjska doba več kot 100 let. 

Preprosta in hitra vgradnja z dodatnim prihrankom

#8

Zaradi velikega formata in oblike samega strešnika, zmanjšanega letvanja in prilagojene embalaže so krovska dela vgradnje Tondach sistema bistveno hitrejša.  In ne pozabite, pri velikem formatu strešnikov je prihranek pri nakupu materiala vsekakor zagotovljen, saj je potrebna manjša količina strešnikov na kvadratni meter!

Neskončne možnosti oblikovanja

#9

Štiri skupine strešnikov Tondach ponujajo široke rešitve za sodobne, sredozemske, kontinentalne in brezčasne strehe. Izbran strešnik lahko uporabite tudi kot dodaten vizualni element ter ga vgradite na fasado svoje stavbe in tako ustvarite brezčasno, moderno fasado z nepogrešljivim značajem aravnega materiala - gline.

Strokovno svetovanje in podpora

#10

Naši strokovni sodelavci so vam na voljo od začetka načrtovanja in projektiranja do realizacije in uresničitve vaših želja in vizij. Brezplačni izračuni potrebnega materiala, kot tudi pomoč pri načrtovanju in izvedbi, nasveti glede izbire materiala in pomoč na gradbišču– so le del storitev, ki so vam na voljo brezplačno.

TONDACH STREŠNA OKNA

V zadnjih letih se gradbeni trendi spreminjajo hitreje kot kdaj koli prej in nenehno lahko spremljamo naraščajoče povpraševanje po novih in bolj zanimivih rešitvah, ki bodo trajale dolgo časa. Estetika je danes prav tako pomembna kot kakovost. Ob funkcionalnosti, edinstvenosti in lepem videzu se v povezavi s streho pojavljajo številna vprašanja. V kolikor se odločimo za ureditev podstrešja oz. mansarde za bivanje je eno od ključnih vprašanj povezano prav z izbiro strešnih oken.

Pri izbiri strešnih oken investitorji največ pozornosti namenijo racionalni porabi energije, kakovosti oken, zaščiti pred vetrom in zvokom ter estetiki, kajti strešno okno je pravzaprav okras oz. dekoracija, ki zagotavlja za vsako notranjost najpomembnejše – svetlobo. Ob upoštevanju tega, kar je za investitorja pomembno in kaj iščejo, seveda s poudarkom na kakovosti in 10-letni garanciji, smo našo ponudbo razširili in vanjo vključili tudi strešna okna! Ob obstoječi ponudbi strešnikov in sistemske opreme, ki zagotavlja trajnost strehe, smo začeli sedaj tudi z aktivnostmi na področju strešnih oken, ki bodo s svojimi lastnostmi ustrezala vsem zahtevam strank. Zanesljiva, preprosta, vrhunskega dizajna in kakovosti so odlike Tondach strešnih oken.

Zakaj izbrati Tondach strešna okna?

Kvaliteta

S kakovostjo na visokem nivoju in funkcionalnostjo Tondach strešna okna zagotavljajo vrhunsko toplotno izolacijo, visoko neprepustnost ter zagotavljajo optimalno količino svetlobe v prostoru. Vse to v našem domu ustvari atmosfero za udobno bivanje.

Jamstvo

Kar je posebej pomembno, je zagotovo to, da za kvaliteto in vsemi zagotovili stoji Wienerberger, ki ponuja najdaljšo garancijo kakovosti na trgu, leta traja do 10 let! Namestitev Tondach strešnih oken dvigne vrednost vaše nepremičnine, okna vam namreč vgradijo preverjeni izvajalci, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo oken. 

Kompatibilnost s Tondach strešniki

Tondach strešna okna so kakovostna in vizualno atraktivna ter so dostopna v 6-ih najbolj iskanih dimenzijah. Poleg vizualnih značilnosti je ena izmed pomembnejših prednosti Tondach strešnih oken tudi popolna združljivost s celotnimi Tondach strešnimi rešitvami, s čimer je zagotovljena zanesljivost vaše strehe. 

Prilagojenost vsakemu prostoru

Bodisi urejamo dnevni prostor, kopalnico ali otroško sobo, so strešna okna prava izbira. Poleg funkcionalnosti, ponujajo tudi pomembno estetsko noto – dotik neba, dotik svetlobe. Slednja vsakemu prostoru daje poseben pečat, ki ga ni mogoče nadomestiti z nobenim kosom pohištva. 

Dodatna oprema Tondach

Poleg strešnih oken so na voljo tudi zunanja in notranja senčila,  tako da lahko vedno nadzirate količino svetlobe v vašem domu. Za boljšo energijsko učinkovitost je priporočljiva vgradnja Tondach toplotne izolacije za okenski okvir, ki zmanjša izgubo energije pri hlajenju ali ogrevanju mansarde.

Lifestyle image

Pridobite ponudbo strešnih oken!