Dodatna sigurnost uz Tondach krovnu opremu
Urban roofers applying roof underlay sheet wearing hard hat and safety jacket brick chimney
Roofer applying Alu-Grip Rol ridge and hip roll on ridge with bare hands

Dodatna varnost s Tondach strešnimi dodatki

Uživajte v varnosti in dolgotrajni kakovosti strehe z vsestranskimi in originalnimi rešitvami Tondach strešnih sistemov. 

Novi izzvi v gradnji

Wienerberger si nenehno prizadeva zadostiti rastočim zahtevam v gradbeništvu na trgu - v tem pogledau imajo inovacije pomembno vlogo. 

Varnost podstrešja 

Inovativne Tondach strešne folije so rešitev za sekundarno streho. Visoko paroprepustne, a hkrati vodonepropustne troslojne folije iz vrhunskih materialov zagotavljajo maksimalno varnost. Tondach strešne folije so odporne tudi na UV sevanje. 

Svetloba na podstrešju in izhodi na streho 

Za osvetlitev temnih prostorov ponuja Tondach široko paleto zelo elegantnih rešitev za strešne preboje in svetlobne line ter strešne izhode. 

Preboji in prezračevanje strehe 

Sistemske rešitve Tondach za preboj strehe so sestavljene iz več delov, natančneje iz fleksibilne cevi, strešnika s pokrivno kapo in prebojem ter tesnilnih manšet. Glavne značilnosti so, da trajno ščiti pred iztekanjem vode v preboju strehe, prezračevanje se nahaja na zunanji strani strehe, je neopazno in diskretno. Poleg tega ima odzračnik odvod zraka s površino prečnega prereza 150 cm², medtem ko je povezava vodotesna in nepredušna. 

Rešitve za sleme, greben, odzračevanje strehe in zaščito pred pticami

Tondach ponuja zanesljive rešitve za streho in vse njene dele, kar je izjemno pomembno predvsem pri samem zračenju. Strešniki za sleme in grebene (slemenjaki) so po svojem izgledu homogeni in tako popolnoma sovpadajo s celotno streho. Poleg tega v kombinaciji s slemenskim trakom pomagajo pri prezračevanju strehe in tako rešujejo težave z vlago. 

Strešne linije 

Znano je, da so sleme in robovi streh najbolj izpostavljeni močnemu vetru in drugim vremenskim razmeram. Zaradi tega je Tondach razvil celotni keramični pribor (začetne in končne sponke skupaj z robnimi ploščicami oz. krajniki), ki je popolna in varna rešitev proti dežju, vetru in snegu. 

Zaščita pred močnimi vetrovi 

Zaščitite svojo streho s Tondach vetrnimi sponkami in pritrdilnimi vijaki s tesnilom, ki zagotavljajo varnost po najnovejših gradbenih standardih. 

Zaščita pred padajočim snegom 

Tondach snegolovi in dodatna oprema so ključni pri zagotavljanju varnosti in preprečevanju padanja snega s strehe. Snegolovi se harmonično in neopazno integrirajo v streho.

 
àüp

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebnega gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho in fasado, s samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna za material. 

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore našim končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih. 

Povezane vsebine