Tondach glineni crjepovi
Surface image Tondach rooftile Mulde Verschiebeziegel engobe antique, Flächenbild Tondach Mulde Verschiebeziegel Engobe Antik
Surface image Tondach rooftile Mulde Verschiebeziegel engobe granite, Flächenbild Tondach Mulde Verschiebeziegel Engobe Granit

Tondach opečni strešniki

Za večino ljudi streha pomeni občutek varnosti in poseben čar, saj je poleg fasade najbolj viden vizualni del hiše. 

Streha iz opečnih strešnikov ponuja veliko možnosti

Opečni strešniki ščitijo stavbo, ponujajo možnost izražanja regionalne identitete in kulturne dediščine ter so estetski in trpežni. Naši opečni strešniki ustrezajo najvišjim standardom moderne konstrukcije, so okolju prijazni, enostavni za obdelavo in odporni na UV sevanje. Največja vrednost je v dejstvu, da se po rušenju opečni strešniki lahko reciklirajo – ponovna uporaba v materialnem ciklu – da pa se jih tudi zlahka in ekonomsko odstraniti kot mineralni gradbeni material brez onesnaževanja okolja.

Streha iz opečnih strešnikov se lahko uporablja za družinske hiše, stanovanjske zgradbe, poslovne in industrijske objekte, kot tudi za prenovo. Ni pomembno kakšna je oblika strehe, vse so izvedljive in lahko dosežejo želeni učinek - od moderne, tradicionalne, klasične do ekstravagantne.

Z uporabo Tondach izdelkov se lahko doseže vizualni vtis brezčasne moderne strehe, skupaj z značilnostmi naravne gline. Aktualnost in atraktivnost opeke v kombinaciji z drugimi vizualnimi elementi leži v subtilnosti, simetriji, naravni eleganci in njeni brezčasni popolnosti.

Strešniki so na voljo v vseh različicah glede na podnebne razmere na določenem območju in v širokem razponu barv za vsakogar. Barve segajo od sodobnih ravnih strešnikov obdelanih z engobo do naravno rdečih, ki se uporabljajo že stoletja. Poleg tega so Tondach strešniki odporni na vse vremenske vplive, saj so pečeni pri temperaturi nad 1.000 °C, kar zagotavlja dodatno zaščito.

"Združite trende z barvami, teksturami in materiali, ki odražajo vaš osebni stil in značaj!"Designhouse in the south of Styria made with Tondach Tasche white-gray-antic, rooftiles, facade, Tasche eckig, single family house, detail, Einfamilienhaus, Tasche weiß-grau-antik, Einfamilienhaus, Fassade, Detail

Opečni strešniki se lahko uporabljajo: 

  • Za družinske hiše, stanovanjske stavbe ali poslovne in javne zgradbe, 
  • za večkapne, dvokapne ali enokapne strehe - naklon se izbere glede na regionalno podnebje na tak način, da se doseže optimalno zaščito pred vremenskimi vplivi,
  • kot fasada, 
  • za nove gradbene in obnovitvene projekte,
  • za zgodovinske zgradbe kot tudi sodobne družinske hiše.

Izkoristite vse prednosti:

  • 33 letno jamstvo.
  • Varnost brez zahtevnega vzdrževanja. 
  • Stalna vrednost za prihodnje generacije. 
  • Okolju prijazen izdelek.

 

Prednosti Tondach poševne strehe

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebnega gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho in fasado, s samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna za material. 

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore našim končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih. 

Povezane vsebine

Referenčni objekti

Preglejte vse referenčne objekte.