Stanovanjska zgradba Medvedgradska
Referenčni objekt Terca

Terca fasadni sistemi

Fasadna opeka se lahko uporablja za votle zidove, dekoracijo notranjih sten, za kamine in vrtne zidove. Poleg tega je fasadna opeka, z uporabo različnih barv in vzorcev, odlična za oblikovanje estetsko privlačnih zunanjih sten.

Magična privlačnost opeke v prostoru

Moderni interier

Čeprav izvira iz dobe starih civilizacij, je opeka vse do danes ostala eden najbolj priljubljenih materialov v gradbeništvu, v zadnjih letih pa je postala nepogrešljiv detajl v interierju.

Sodobne opečne rešitve

Funkcionalnost in dizajn

Opeka, ustvarjena na podlagi sodobne tehnologije in dolgoletnih izkušenj izdelave gradbenih materialov, izpolnjuje vse pogoje sodobne gradnje in se učinkovito spopada z modernimi arhitekturnimi izzivi. Gre za material, ki ponuja številne možnosti uporabe, kreativnosti in zadovoljevanja potreb sodobnega stanovanja.

 

Terca opeka na Kolumbarijskem zidu

Naročite izračun gradbenega materiala

Pomagamo pri izračunu potrebnega gradbenega materiala za vaš objekt. Za zid, streho in fasado, s samo nekaj kliki do hitrega in preprostega izračuna za material. 

Wienerberger reference

Naj vas navdihnejo številni realizirani projekti, ki odražajo možnosti gradnje z našimi glinenimi gradbenimi materiali.

Naš servis in orodja

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov kontaktirajte naše območne vodje prodaje.  

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, s samo nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih.